full screen background image

Paulinho: Odbio sam sjajnu ponudu Intera

Igrač Corinthiansa i dugotrajna meta Intera, Brazilac Paulinho jučer je uoči treninga svog kluba održao kratku press konferenciju…

“Ponuda Intera je postojala, to je istina. Puno novaca. No ja sam, zajedno s obitelji donio odluku da ostajem u Corinthiansu. Kad ja nešto odlučim onda to i napravim, ostajem tu kao što sam to napravio i prošle godine. Ponovno sam odbio Inter koji je među najvećim svjetskim klubovima. Bilo je uistinu gomilu novaca u igri, ali postoje trenuci kada moraš misliti o karijeri. Ja u Corinthiansu zarađujem puno, napravili su sve da me zadrže i zato sam odbio napustiti Brazil. I ovdje imam sjajnu plaću, ali novci nisu jedina stvar, želim nastaviti osvajati s Timaom. Odlučio sam sazvati press konferenciju jer je Inter već drugi put došao ovdje s konkretnom ponudom. Ako me budu i dalje htjeli u lipnju, e onda ću bez problema ponovno sve analizirati.”

Kao alternativa sada se spominje Zdravko Kuzmanović iz Stuttgarta s kojim Inter navodno ima sve dogovoreno za lipanj. Međutim, Inter je, opet navodno, već u Stuttgartu gdje pokušava dogovoriti iminentni transfer. Isto tako radi se i na dovođenju Lucasa Biglie iz Anderlechta. Medijima još nije jasno da li ova dvojica isključuju jedan drugoga, ali s Mariginim odlaskom u Genou i ozljedom Mudingayija do kraja sezone možda do sutra oba veznjaka navuku crno-plavi dres Intera.

 
3 thoughts on “Paulinho: Odbio sam sjajnu ponudu Intera

 1. J.Zanetti4

  zaista me ne čudi što je Paulinho odbio Inter..
  u Corinthiansu ima 2,5 mil platu.. a verujem da mu nasi nisu ponudili puno vise od njegove trenutne (maksimalno 3 mil)..
  zasto bi dolazio u Inter koji nije u izglednoj poziciji za Ligu šampiona?
  svaka mu čast!! Neka nas je odbio !!

 2. Augment

  Kakva pedala branci hhhhhhhh a i interu sa ovim zelim nastaviti osvajati nesto hohohoho

  Naa sta smo spali da nas ovaj cigo zavlaci i odbija..
  Da se ja pitam dosao bi ti u junu ali kad bi se salili!

Odgovori