full screen background image

Moratti: Ništa od Paulinha

Predsjednik Intera Massimo Moratti kratko se zaustavio izlazeći iz ureda Sarasa kako bi s novinarima razgovarao o potezima u zimskom prijelaznom roku…

Ima li novosti oko Paulinha?

Ne, nema. Čini se da ćemo lakše doći do njega u lipnju. Ne radi se naime o novcu, već igrač želi odigrati još jednu Copa Libertadores i ne želi doći u novi klub u sred sezone (strah od propasti kao prije nekoliko godina u Poljskoj). To je sve što vam mogu reći.

Ima li netko tko sigurno dolazi?

Ne znam, vidjet ćemo.

Ima li novosti oko Schelotta?

Ne.
10 thoughts on “Moratti: Ništa od Paulinha

 1. J.Zanetti4

  secam se kao da je juce bilo.. na kraju prosle sezone kada Inter nije izborio Ligu Prvaka, obratio se Cambiasso:
  “Inter sebi može priuštiti samo jednu lošu sezonu”
  .
  Kako mi se čini, to je bila izjava samo da se navijači smire zbog nezadovoljstva.. ali ukoliko se ne izbori ove sezone LP bice opšti haos !!!!!
  .
  Cambiassove reči će pasti u vodu.. jer verujem da ni on sam nije očekivao ovako loše poslovanje kluba !!!
  SRAMOTA !!!!!!!!!!

 2. felapton

  kakve mi gluposti radimo, umjesto da se pojačamo u siječnju, mi prodajemo kreativne igrače, a ne dovode nikog ili će na kraju dovesti neke poluigrače. Ako su mislili prodati trebali su prodati na početku i to sneijdera za 20 mil minimalno i uštedjeli bi 7 milijuna na plači do sada i doveli bi neko pojačanje prije početka sezone, dak sada ozbiljni klubovi neće dati svoje najbolje igrače usred sezone

 3. kico

  Najtragicnija stvar jeste sto se ne zivi na racun stare slave i svaki fudbaler zeli igrati LP.Svaki igrac na listi zelja za juni nece doci u prosjecnu ekipicu kao sto je Inter.Ustedjeli ste jadovi ali od LP nema nista,ova ekipa to ne zasluzuje.

Odgovori