full screen background image

Sat otkucava – tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Sat otkucava – tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Coutinho je prodat Liverpoolu, a Paulinho dolazi u Inter??

OK, cijena je zadovoljavajuća. Philippe Coutinho odlazi u Liverpool za 12.5 miliona Eura uključujući bonuse. Zajedno sa Sneijderom (koji je juče debitirao za Galatasaray) čini cifru od 20 mil Eura, što je sasvim dovoljno za dolazak Paulinha u Inter.

Moratti je juče izjavio: “Paulinho? Vidjet ćemo što će se dogoditi sutra. Ovisi o informacijama koje dobijem s druge strane svijeta”. Informacija koja se očekuje je koliko košta Paulinho. Istina, postoji klauzula u ugovoru igrača koja iznosi 15-18 mil Eura, ali jasno je da će Inter pokušati postići sniženje te cijene.

Dakle, danas je dan D . Coutinho napušta Appiano Gentile i odlazi u Liverpool, a kako kažu, proći će i lječničke testove. Istovremeno, Moratti mora dati zeleno svjetlo Branci koji će otići u Brazil, zatvoriti pregovore sa Corinthiansom i vratiti se sa svim papirima potrebnim za transfer Paulinha. Vremena je sve manje, a sat ne prestaje otkucavati: tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Izvor: internews.it

 
4 thoughts on “Sat otkucava – tic-tac, tic-tac, tic-tac…

 1. J.Zanetti4

  ne otkucava ovaj sat samo za transfer Paulinha.. istovremeno otkucava i za Ligu Prvaka sledece sezone.. imali smo 5 propustenih prilika da se ukljucimo za borbu (sinoc je jedna od tih)..
  ovaj trenutni kadar ne moze izgurati 2. ili 3. mesto koje vodi u LP.. a igrač kao sto je Cambiasso ne sme ni u ludilu sedeti na klupi !! da li je moguce da prednost imaju Gargano i Mudingayi ??
  ..
  Dakle, kupovina i jacanje ekipe je neophodno da bi se dohvatilo ocekivano 2. ili 3. mesto !! a igranje Cambiassa, Zanettia i Milita su PRIORITETI !!

 2. Ivan

  A i to šta kažeš, bilo je i gorih sezona. Nekad su nam napad predvodili Branca i Ganz.
  Nije mi jasno šta pored svih mladaca u koje se koje se kunuo trener imamo najstariju vezu Europe. Da ne može Benasi ili netko drugi odigrati isto kao Gargano ili Mundigayi, možda bi postao igrač, ovako će završit ko zna gdje, a Gargano će i dalje vraćat loptu stoperima jer ne zna bolje.

 3. nerazzurri

  Nije da želim nekom nesreću al sam odahnuo kad je mudingaji zamijenjen zbog povrede..zaista je nevjerovatno da nam igru kreiraju gargano i mudingaji, da smo prodali snaidera i coutinha a da cambiasso sjedi na klupi..sto je gore nećemo dovest ni paulinha a imamo najnekreativniji vezni red na kugli zemaljskoj..uz to jedino pojačanja nam je rochi starac koji nije imao mjesta niti u laziju..s ovom ekipom evropska liga je nas maksimum…

Odgovori