full screen background image

Stramaccioni: Sve je još otvoreno

Nakon prve utakmice polufinala talijanskog Kupa između Rome i Intera u Rimu izjave su dali Fredy Guarin, Marco Benassi, Javier Zanetti, Yuto Nagatomo i Andrea Stramaccioni…

Guarin: Prolaz ostaje otvoren, čekamo Romu kod kuće da okrenemo rezultat. Imamo problema s koncentracijom, moramo na tome raditi. Meni je žao što zbog kartona neću moći pomoći u uzvratu. Sviđa mi se jako moja nova uloga, slobodan sam asistirati, pucati, baš mi se sviđa. A imam fizičku moć da idem naprijed i da se odmah vraćam natrag pokrivati.

Benassi: Jako teška utakmica, Roma je sjajan protivnik koji igra brz nogomet. Rezultat nije dobar, ali nije ni za baciti. Sebe smatram juniorom koji je na raspolaganju Stramaccioniju. Osjećam se odlično u klubu i na usluzi sam Interu.

Zanetti: Juan je bio fantastičan, isključio je Lamelu, treba mu čestitati ne samo zbog večerašnje utakmice… Žao nam je poraza, ali ima još drugi čin. Nadam se da ćemo imati snage preokrenuti rezultat, stalo nam je do ovog natjecanja. Alvarez se vratio, bio je dobar, nadamo se da može imati kontinuitet i dati svoj doprinos. Ja ga smatram jakom karikom ove momčadi.

Nagatomo: U usporedbi s prošlom utakmicom igrali smo bolje, ali moramo još više. Možemo proći u finale, jer 2:1 je aktivan rezultat. Cassano? Čuo sam se s njim i misli da će moći igrati u nedjelju, rekao je da jedva čeka ponovno zaigrati. Sneijder? Čuli smo se jučer, želim mu sve najbolje i znam da ćemo ostati u kontaktu.

Stramaccioni: Generalno, Inter mi se i večeras svidio. U drugom smo poluvremenu napravili što smo trebali. Roma je krenula jako, a ja sam se odlučio za Guarina iza jedne špice. Upravo su on i Palacio prijetili u prvom dijelu. U drugom smo s Alvarezom stvorili još dvije prilike. Čestitke Romi koja je utakmicu zasluženo dobila igrom u prvom poluvremenu. No prolaz ostaje otvoren. Ponovno nam je pobjegao Florenzi u skoku, kao u prvenstvu na San Siru. Šteta. No u drugom poluvremenu smo bili bliži mi izjednačenju nego oni 3:1. Pojačanje u veznom redu? Razmišljam samo o onima koji su tu i čestitam im. Benassi je do grčeva bio jako dobar, jednako kao Guarin, Cambiasso i Zanetti. Vjerujem u svoje igrače i sada se bacamo na prvenstvo.
3 thoughts on “Stramaccioni: Sve je još otvoreno

    1. J.Zanetti4

      ja mislim da je Zanetti svestan da ce Coutinho napustiti Inter i da je iz tog razloga potencirao na povratak Alvareza za koga su ostali klubovi manje zainteresovani…
      Interu je potreban novac i puno je lakse prodati Coutinha, a Zanetti ce zbog navijača hvaliti Alvareza koji ce ostati (a verujem da je uprava vise zelela prodaju Argentinca a ne Coua)

Odgovori