full screen background image

Moratti: Ugodan razgovor sa Sneijderom

Predsjednik Intera Massimo Moratti kratko je odgovorio na pitanja novinara SKY Sport 24 o jutarnjem sastanku sa Wesleyem Sneijderom:
Sastao sam se sa Sneijderom. Želio sam porazgovarati s njime, mislim da je to bilo lijepo i potrebno. Dali je došlo do pomirenja? Kao prvo mislim da nikada nije ni bilo rata, barem ne osobno sa mnom. To je bio razgovor kako bi utvrdili idemo li svi u pravome smjeru. Kojemu? To je iznenađenje… (smijeh). Jeli Sneijder blizu prelaska u Galatasaray? Da, vjerujem da jest.

Nakon čega je na pitanja odgovarao i sam Wesley:
Jako puno smo pričali sa predsjednikom Morattijem, jer imamo dobar odnos s njime, bio je to lijep razgovor i ništa više od toga. On je rekao kako se čini kako ću brzo preći u Galatasaray, iako još uvijek postoji mala šansa da ostanem u Interu? Točno tako kao što je predsjednik rekao. Navijači Intera očekuju da ostanem? Navijači Intera su najbolji od svih, ovdje sam osvojio sve i tu sam zadovoljan. Sada više nisam siguran dali ću moći reći “ovdje sam zadovoljan” ili “ovdje sam bio zadovoljan”. Ostaju te dvije mogućnosti, vidit ćemo.
Odgovori