full screen background image

Milito ostao na klupi jer uskoro seli u Arsenal?

U subotu su nogometaši Intera, u utakmici 20. kola Serije A, pobijedili na San Siru Pescaru s 2-0. Ono što je talijanske novinare zaintrigiralo jest ostanak Diega Milita na Interovoj klupi…

Ušao je Milito, prvi strijelac Intera u prvenstvu ove sezone sa osam pogodaka, tek u 87. minuti, a u stručnom stožeru su takav razvoj situacije objasnili time da Argentinac ima problema s mišićem.

No, talijanski novinari su na tragu nekih drugih vijesti, odnosno, putem onoga što su saznali i od britanskih kolega pišu da je 33-godišnji argentinski napadač ostao na klupi jer uskoro seli u Arsenal.

Francuski strateg Arsene Wenger traži iskusnog i lukavog strijelca, a za oko mu je zapeo odlični igrač koji je u sezoni 2009/10 postigao sve važnije pogotke na putu Interova osvajanja trostruke krune (Serie A, talijanski Kup i Liga prvaka).

Inter navodno nema ništa protiv ovog transfera, a bacanje Milita na klupu je zapravo privikavanje na situaciju koja će nastati njegovom prodajom.

Izvor: nogometni-magazin
3 thoughts on “Milito ostao na klupi jer uskoro seli u Arsenal?

  1. Augment

    Hhhhhhhhh
    Pa polupao bih sve po kuci da brat ode iz intera u neki drugi evropski klub!
    Ne mogu ga prodati za velike pare a takvog igraca za iste ne mogu naci..uglavnom covjek je idol navijaca (ne nas sa foruma) i ne bih se nasao u kozi brance i moratija kad bi ovo ucinili

Odgovori