full screen background image

Ultimatum za Sneijdera od 24 sata

Ultimatum za Sneijdera od 24 sata

 

Wesley Sneijder odlazi u Galatasaray? Dogovor je postignut izmedju Intera i Galate, tako da preostaje samo odgovor Nizozemca.

Direktor Galatasaraya, Bulent Tulun je izjavio za medije:

“Sneijder će odlučiti u naredna 24 sata. Transferi koji su nekada 99% sigurni se čak i ne ostvare, pa iz tog razloga neću ništa govoriti. Postoji mogućnost da će Sneijder doći kod nas, ali to nije još sigurno. Mogu reći da imam pozitivan osjećaj, ali bez obzira na to, nećemo dugo čekati. Za 24 sata ćemo svi znati odgovor.”

Tulun je potvrdio dogovor sa Interom:

“Sa Interom postoji dogovor, ali igrač razmatra opciju i za sada se još nije odlučio. Razgovara sa svojom porodicom prije nego što donese konačnu odluku. Nama nedostaje samo taj posljednji korak. Čvrsto smo usmjereni ka Sneijderu, tako da za sada ne postoji ‘plan B’.”

 

Izvor: FC Inter News

 
2 thoughts on “Ultimatum za Sneijdera od 24 sata

    1. kico

      Ne znam dali ćeš se složiti sa mojim mišljenjem Kapitenu,reći ću to posljednj put na temu Snajder….boli to što ovakvog igrača dajemo za pišljivih 8 miliona…NAJVEĆE MOGUĆE POJAČANJE INTERA JE WESLI SNAJDER KOJI HOĆE DA IGRA…dugo nismo imali bolju 10…znam da je isao na kurac sa svojim ozljedama i mahanjem ruku ali neka svi Interisti iole realni kažu kako to nonsalantno igra Cassano…da li se to on vraća kad izgubi loptu itd ali ga niko ne pljuje…….. Jesmo li to zaboravili Snajderove prekide pa nam treba neki Lodi i beskonačno nelogičnih poteza.15 milona bi bila njegova realna cijene.Ljudi mi smo Silvestrea platili skuplje.

Odgovori