full screen background image

Održan sastanak kod Morattia

Zavrsen je sastanak izmedju Morattija i sportskih direktora Branca i Ausilio,razgovarano je o prelaznom roku i igracima koji bi trebali doci,nakon sastanka Massimo Moratti je rekao da se moramo pomiriti sa situacijom i shvatiti da je ekonomska kriza koja nam ne dozvoljava da ulazemo puno,potvrdio je i novinarske navode o igracima koji bi trebali doci a to su golman Stefano Sorrentino(Chievo),Ezequiel Schelotto(Atalanta)desni bocni,Francesco Lodi(Catania) igrac sredine terena.

facebook: Inter u srcu – Inter Club Fedeli
5 thoughts on “Održan sastanak kod Morattia

 1. Augment

  Gazda pleske svima redom. Sportski direktori ti misle da je italija i dalje jaka kao nekad pa da su u najbolji igraci u komsiluku.. e oa nisu sad treba ici preki granice. Npr. Belgija, holandija, francuska, portugal… moze se naci igraca za male pare u pm

 2. Ivan

  Jednostavno ne razumijem di su ti naši mladi igrači?!?
  Kao pomlađujemo momčad, a nemamo hrabrosti staviti ih u igru. Pa ovakve rezultate bi imali i sa njima, a bar bi znali koji je dobar a kojeg se treba riješit, di je potrebno se stvarno pojačati! Coutihno je među 50 najboljih mladih igrača a nema ga na mapi, odnosno u igri. Doveli Rochia, da bude 4 špica, pa to mogu biti i Livaja i Longo. Nikad nismo znali s mladima.

 3. herrera

  Inter vise nije ni osrednji evropski klub, inter je osrednji italijanski klubić sve dok su na čelu ograniceni ljudi koji se bas i nerazumiju u vodjenje kluba. Od giganta i ponosa do sramote.  :novi93: plus pored svih gresaka koje prave spominju podmladjivanje ekipe a upravo mlade igrace tjeraju iz kluba.

Odgovori