full screen background image

Budi se stara ljubav između Intera i Lamparda

Chelsea je ustrajan u tome da uskoro dođe kraj suradnje s Frankom Lampardom, 34-godišnjakom koji je dugi niz godina bio jedan od glavnih igrača tog londonskog kluba…

Premda je nedavno pokazao da i dalje može mnogo toga dobroga donijeti klubu, kada je postigao oba pogotka i uvjetovao pobjedu Chelseaja kod Evertona od 2-1, čelnici ne žele produljiti ugovor s engleskim reprezentativcem koji, pak, istječe na kraju ove sezone.

Lampard je, inače, trenutačno na brojci od 192 gola za klub iz zapadnog Londona, kojem je pristupio 2001. godine iz West Hama u transferu vrijednom 11 milijuna funti.

Talijanska La Repubblica nedavno je pisala kako je Lazio voljan ponuditi Lampardu trogodišnji ugovor, odnosno mogućnost da karijeru okonča u Seriji A. Lazio se financijski ne može nositi s potencijalnim ponudama za Lamparda iz SAD-a ili Kine, ali je spreman ponuditi mu ugovor vrijedan dva i po milijuna eura po sezoni.

Nije samo Lazio iz Italije zainteresiran za ovog veznjaka. Prije nekoliko godina, kada je Jose Mourinho bio trener Intera, taj je klub imao otvorenu liniju s Londonom i tražio je dolazak Lamparda. Tada je taj igrač Interu bio preskup, ali ljubav očigledno traje i dalje. Corriere dello Sport piše u srijedu da su čelnici Intera aktualizirali nanovo ovaj posao, te da se spremaju ovog ljeta obaviti posao s Chelseajem.

Zbog “nekih starih računa” izgleda da bi Inter mogao biti u prednosti pred svim ostalim klubovima kada je Lampard u pitanju.
One thought on “Budi se stara ljubav između Intera i Lamparda

Odgovori