full screen background image

SRETNO TI INTER CLUB FEDELI

Evo, dragi prijatelji, stigla je i još jedina godina pri svome kraju, koju ni ovaj put u sportskome smislu nećemo pamtiti po nečemu specijalno dobrome i lijepome, ali koja je svakako obilježena nadama i željama svih nas. Godinu ćemo pamtiti isključivo po željama za pojačanjima, novim stadionom te povratkom na mjesta koja i zaslužujemo, ali za sada je sve ostalo i dalje samo na željama.

Sigurno smo svi jedinstveni u tome da smo zadovoljni trenutnom pozicijom Intera u SERIE A, prvenstveno pobjedom nad Milanom i onom fantastičnom pobjedom nad Juventusom u prvenstvu, mladim trenerom koji ulijeva nadu da bismo i mi mogli jednog dana stvoriti jednog Guardiolu ili Mourinha, mladim igračima koji nikada nisu činili tako bitnu okosnicu momčadi kao danas, prolazom kroz grupu Europa lige i svakako još jednom godinom u kojoj se naš Inter Club Fedeli održao, a vjerujem i ojačao.

Svakako možemo biti i nezadovoljni i nedolaskom pojačanja koji bi znatno podigli razinu igre Intera, ustrajanošću Morattija da smanjuje plaće igračima i na takav način iste “tjera” iz kluba, nepostojanjem kontinuiteta u igri i činjenicom da od svakoga moguće izgubiti, ali i činjenicom da niti jedan mladi igrač ne ulijeva samopouzdanje i ne pokazuje klasu (osim po mojem mišljenju Coutinho), a što znači da i dalje klub nema strategiju i da ustraje na putu prema “prosječnosti”. Teška riječ, nadam se i pogrešna.

Obzirom da je vrijeme blagdana i radosti, ovim putem ne želim iznositi nikakve analize, kritike, tumačenja, pogreške već nam želim svima sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj godini, sa željama za izuzetnim poklonima u siječanjskom prijelaznom roku i najavom povratka na stare puteve slave.

Želim nam svima i da ustrajemo u aktivnostima našeg Inter Club Fedelia, da ga svojim angažmanom jačamo i širimo, da pokazujemo da “nas ima”, te odvojimo svoje vrijeme za barem dva putovanja godišnje.

Dragi prijatelji svima od srca još jednom želim sretan Božić i sve najbolje u novoj 2013. godini.

Djorkaeff
One thought on “SRETNO TI INTER CLUB FEDELI

 1. Vali

  Hvala,

  Takoder svim Interovcima zelim
  SRETAN i BLAGOSLOVLJEN BOZIC,
  SRETNU i VESELU NOVU 2013. GODINU,
  puno zdravlja sve naj naj…
  i jos vise radosti, pobjeda i pehara uz navijanje
  za Inter i naravno zajednickog druzenja
  sa INTER CLUB FEDELI!

  Forza Inter!!

Odgovori