full screen background image

Sneijder i Coutinho već na prazničnom odmoru

Sneijder i Coutinho već na prazničnom odmoru

 

Iako Inter ima da odigra još dvije utakmice do zvanične dvonedjeljne pauze, za Weslija Sneijdera i Coutinha praznici su već počeli.

Nizozemcu je dato slobodno vrijeme do završetka praznika, a onda se očekuje da će promijeniti klub.

“Wesli Sneijder odradio je danas posljednji trening sa ekipom i od sutra će moći da uživa sa porodicom u prazničnoj atmosferi” stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Intera.

Pored Sneijdera, i Coutinhu je dat prijevremeni odmor. Njih dvojica će propustiti utakmice Intera u Tim Cupu protiv Verone i ligaški meč sa Genovom.

 

 
8 thoughts on “Sneijder i Coutinho već na prazničnom odmoru

 1. J.Zanetti4

  ja ne verujem da ce ostati kod nas..
  ima 6 mil platu, ali pokazao je da nece prihvatiti oko 4 mil + bonuse..
  tu je pokazao svoju ljubav prema klubu i verujem da ce otici u januaru.. jedino se plasim moguce male odstete (8-10 mil)

  a Coutinho je dobio slobodno iz razloga sto se uskoro ženi 🙂

 2. Augment

  Veceras prvi put nakon dugo vremena cu navijati da ispadnu iz kupa tj volio bih da ih verona ponizi.

  Samo iz razloga sto su u bilanu od jadnika ek serafa napravili igraca a stramaconi i inter od couthina igracica za rang siene. Puj. Zeni se.. oa ne zeni se veceras cccc. Ajoj kako mi se gadi ovaj trener to je strasno

 3. nerazzurri

  Nikako da svarim ovu situaciju sa Snaiderom…nije mi pošteno čovjeka ucjenjivati da potpise novi ugovor a ovaj mu važi do 2015 god..pa realno čemu onda ugovori sto se potpisuju…čobjek je potpisao za Inter po tim uslovima i mislim da ga nije fer sad ucjenjivati ga…prodat cemo ga za mael pare a nećemo dovest nikoga, nažalost

Odgovori