full screen background image

Huntelaar bi radije u Inter nego u Liverpool ili Arsenal

Huntelaar bi radije u Inter nego u Liverpool ili Arsenal

 

Iako je nizozemski reprezentativni napadač, barem prema pisanju medija, na meti engleskih premierligaša Liverpoola i Arsenala, on bi u slučaju odlaska iz Schalkea karijeru radije nastavio u redovima talijanskog prvoligaša Intera.

Iz Schalkea su ovih dana objavili kako za Huntelaara nisu dobili nikakvu službenu ponudu, te u skladu s tim i ne razmišljaju o njegovoj prodaji, njegov odlazak u siječanjskom prijelaznom roku ipak je i dalje realna opcija, s obzirom da mu ugovor s njemačkim klubom istječe na ljeto sljedeće godine.

“On ne bi imao ništa protiv toga da ponovno zaigra u jednom klubu iz Milana, posebno stoga što bi u Interu imao priliku pokazati koliko je dobar igrač.” rekao je Huntelaarov menadžer Arnold Oosterveer.

Huntelaar je u Schalke došao iz Milana, gdje nije uspio opravdati očekivanja, ali je uvjeren kako bi drugu priliku u talijanskom nogometu puno bolje iskoristio.

 
2 thoughts on “Huntelaar bi radije u Inter nego u Liverpool ili Arsenal

  1. J.Zanetti4

    meni je malo nelogicno da Huntelar zeli u Inter..
    u Arsenalu i Liverpoolu bi imao zagarantovano mesto u prvih 11
    dok bi u Interu bio zamena sa klupe Militu kojem je mesto nedodirljivo u startnoj postavi..
    verovatno zeli u Inter jer je vec ziveo u Milanu pa mu nije potrebno vreme za adaptaciju na grad, prijatelje i jezik.. (to mi je jedino logicno)

Odgovori