full screen background image

Sneijder: U ovakvim uvjetima neću potpisati

Kako se najavljivalo Wesley Sneijder prije sat vremena je izdao službeno priopćenje o svom statusu u Interu…

“Kako mogu prihvatiti uvjete novog ugovora u ovakvoj situaciji, kada ni ne igram? Nemam motiva da potpišem u ovakvim uvjetima. U ovom trenutku moja je odluka da ne potpišem za Inter pod ovakvim uvjetima. Kada sam potpisivao 2010. učinio sam to ponosno, puna srca. Ni sada nije drugačije, samo želim igrati. Fizički i mentalno sam na mjestu, u formi i želim igrati. Vidjet ćemo sljedećih dana.”

Potom je otkrio i što mu je rekao Branca: “Prvo je rečeno da ne igram zbog situacije s ugovorom, a danas mi je Branca rekao kako ne igram jer je to trenerova odluka, bez obzira na ugovor.”

Agent Soren Lerby također je komentirao slučaj: “Dok Wesleyu ne bude zagarantirana sportsko-tehnička budućnost, odnosno da će igrati, neće potpisati ugovor.”
3 thoughts on “Sneijder: U ovakvim uvjetima neću potpisati

 1. nraguz

  Možda se ta priča samo plasira u javnost, ali izgleda da se ipak radi o onome što sam i mislio, ali se nadao da neće doći do toga. Tj. da Sneijder nije prihvatio prilagoditi se momčadi, odnosno sustavu bez fantaziste, a što je od njega tražio lani Gasperini, a ove godine Stramaccioni.
  Kažem, možda se ta priča plasira nama, a pravi razlog ipak naravno milijuni. I kad kaže da je potpisao 2010. ponosan i puna srca. Ma daj ne seri, jer znamo da je potpis stavljen radi puno milijuna…
  U svakom slučaju zbogom i hvala za onu strašnu sezonu!!

  1. kico

   Klasicna ucjena,prvi sam psovao zbog njegovih ozljeda,zbog blijedih partija ali ruku ma srce mi bolje 10-tke nemamo,i nismo je dugo imali.Kassano je covjek poteza i to stoji no i drugi trce za njega i to se vidi kada izgubi loptu.Mnogo bih volio da ostane no realno ko se odrice tek tako 2.5 ili 3 miliona,kako ga motivisati u ovim uslovima..Kada bi ga unovcili i doveli ofanzivnog veznjaka tipa Pastorea ne bih zalio no ako to bude “nada”poput Alvareza ili recimo Sansonea eh to je vec Morattijev DNK

Odgovori