full screen background image

Sastanak završen, Sneijder prema Turskoj

Danas je u Interu bio dan sastanka s Wesleyem Sneijderom u vezi njegovog ugovora…

U 11 sati Sneijder i njegov agent Lerby stigli su u ured Rinalda Ghelfija gdje su ih čekali Marco Branca i Piero Ausilio kako bi se razgovaralo o situaciji oko novog ugovora. Prema onom što prenose mediji Lerby je predstavio ponudu koju je dobio za Sneijdera, jer Nizozemac definitivno ne želi prihvatiti revidirani ugovor ponuđen od strane kluba. Ne radi se naime niti o PSG-u, niti o Manchester Unitedu, niti o Milanu kako se govorilo proteklih dana. Radi se o Fenerbahćeu.

U 13:15 Sneijder je izašao sa sastanka vidno umoran, te je samo kratko rekao: “Ne mogu puno govoriti, ali mogu reći da sam se uvijek osjećao dobro. Više ćete znati poslijepodne.” Na pitanje o Fenerbahćeu samo se nasmijao.

Informacije izvora bliskih klubu govore da su čelnici Intera zadovoljni sastankom, ali da bi u sljedećih par dana mogli zakazati novi, vjerovatno definitivni. Neki nagađaju kako će Inter izdati službeno priopćenje već danas, dok drugi smatraju da će se pričekati taj novi sastanak. Sigurno je navodno da će svoj prvi javni istup imati Sneijder sa službenim priopćenjem poslijepodne. Opći je dojam da sve vodi ka rastavi Sneijdera i Intera u siječnju kada bi Nizozemac trebao navući žuto-plavi dres turskog vice-prvaka.
4 thoughts on “Sastanak završen, Sneijder prema Turskoj

  1. irasic

    da… spominjali su se Schalke, Man City, ManUtd, Anzhi… ali nerijetko netko vreba iza kulisa i ulovi plijen. gdje god pošao sretno i hvala mu za sve, a očekujem više od 20M na našem kontu.

  2. isanic

    Wes je odličan tehničar , ali nema fizičke predispozicije jednog modernog veznog igrača… Jednostavno prošlo je vrijeme kad je netko morao trčati za nekoga… Upravo zbog toga dolazi do čestih povreda , nema kontinuiteta i najbolje za njega da ode …
    U ovom trenutku najvažniji igrač Intera je Cassano i daj bože da traje što duže ..

Odgovori