full screen background image

Moratti: Inter Campus donosi samo veselje

Predsjednik Intera Massimo Moratti dao je par intervjua povodom predstavljanja Inter Campusa u Ujedinjenim Narodima, a mi prenosimo dio u kojem govori o tom projektu…

Što osjećate kao poseban gost pozvan u UN?

Rekao bih ponos: zbog organizacije koja nas je pozvala na nešto što nije samo formalnost, već priznanje partnerstva s institucijom koja predstavlja osjećaje cijelog svijeta, priznate u svim zemljama gdje radimo.

Biste li to rekli prije 15 godina?

Nisam mislio na nešto ovako, ali nisam si niti postavljao granice za tako lijepu stvar: ovo je sjajan način da se odluta od nogometnih tenzija, iako je i to lijepo na svoj način, i da se ono najljepše u nogometu podari onima kojima je potrebno.

Jeli ponos multipliciran činjenicom da je predsjednica Inter Campusa Vaša kćer?

Zašto ne, naravno. Ponajviše jer sam otkrio da ima sjajne managerske sposobnosti i što nije postavljena na tu poziciju jer je moja kćer, već zato što je pokazala da zna voditi ovaj projekt.

Jedan pobjednički Inter kakav je znao biti i Vaš?

To su dva različita svijeta: Inter Campus radi kako bi usrećio djecu diljem svijeta, a to onda postaje naša sreća i u tome se ne može pogriješiti. Momčad s druge strane radi svoj posao kako bi nas usrećili, što im nekada uspijeva, ali nekada i ne.
Odgovori