full screen background image

Sneijder? Milito i Cambiasso su sljedeći

Najčešće vijesti u vezi Intera posljednjih dana vezane su uz ugovor Wesleya Sneijdera…

Međutim, kada se riješi slučaj Sneijdera uprava Intera će nastaviti s rezanjem troškova na plaće. Poznato je kako je Sneijder sada najplaćeniji igrač nerazzurra sa šest milijuna eura godišnje. Interova nova politika nalaže plaće koje ne premašuju 3-3,5 milijuna godišnje. I tu Sneijder nije sam. Još tri igrača iznad su nove crte: Milito, Cambiasso i Stanković. I dok je vrlo izvjesno kako će Srbin napustiti Inter na kraju sezone, ili možda već u siječnju, Milito i Cambiasso će se kada završi sezona suočiti s prijedlogom novih ugovora isto kao što je to sada sa Sneijderom.

Time će Inter završiti proces rezanja troškova na plaće kako bi mogli ostvariti financijski fair play, odnosno pozitivno poslovanje što je Moratti obećao još prije tri godine da će se dogoditi do 2015. A poznato je kako su plaće igrača daleko najveći trošak svakog nogometnog kluba.
4 thoughts on “Sneijder? Milito i Cambiasso su sljedeći

  1. nraguz

    Jedva čekam da vidim koliko Cambiasso zaista voli Inter. Ja njega obožavam i nadam se da ovog ljeta neće razočarati i spakirati kofere radi neke bolje ponude.
    A Milito bi mogao lako, kao i Sneijder, odbiti novi prijedlog.

  2. nraguz

    Osobno podržavam klub u nuđenju novih ugovora, ali isto tako smatram da je apsolutno pogrešno ucjenjivati nekoga (u redu je prodati nekoga ako ne prihvaća nove uvjete, ali braniti mu da igra radi toga je mobbing). Naime Sneijder ima važeči ugovor do 2015. i zašto bi morao pristati na novi ako ne želi. A oni mu ne daju da igra dok ne odluči. U prijevodu ako odbije ide odmah na transfer listu, što znači da smo već vidjeli njegovu posljednju utakmicu u našem dresu. Ne znam, malo mi je to neozbiljno čak i iz pravnog kuta za jedan takav klub…
    Pitam se koji je pravi razlog što Sneijder ne igra.

Odgovori