full screen background image

Branca: Sneijder neće zaigrati dok se ne odluči

Wesley Sneijder je dobio zeleno svjetlo medicinskog osoblja da zaigra za Inter. Međutim, to se neće dogoditi dok se Nizozemac ne odluči prihvatiti ili ne novi ugovor koji mu je ponudio klub…

Tu vijest jutros je donio Sky, a malo potom potvrdio i sportski direktor Intera Marco Branca: “Wesley Sneijder je dio naše povijesti i želimo mu samo najbolje, ali trenutno s njime pregovaramo oko prijeko potrebnog  novog ugovora. Dajemo njemu i njegovoj pratnji vremena da razmotre ponudu, što znači da je odluka da ne igra podijeljena od strane kluba i trenera. Dok Sneijder ne bude koncentriran isključivo na teren neće igrati i tu se svi slažemo.”

Wesley Sneijder trenutno ima plaću od šest milijuna Eura, a nagađa se da bi prema novom ugovoru primao 3,5 ili četiri milijuna, uz trajanje od dvije godine dulje (2017. u odnosu na sadašnju 2015.).
5 thoughts on “Branca: Sneijder neće zaigrati dok se ne odluči

  1. nerazzurri

    Ja se nadam da će Wes produžiti ugovor i tako ostati s nama barem jos 2-3 sezone. Snaider je ipak svjetska klasa, a kako vidim Inter vise ne kupuje svjetske klase…Prodati ga za nekih 15-20 miliona je premalo a mislim da ne bi doveli adekvatnu zamjenu..

    1. marda_pu

      Mislim da nitko ne osporava njegove kvalitete, al on se zasitio igranja u Interu i njemu su ovdje trenutno bitne samo pare….ako ga prodaju za 15 mil. mislim da je dobro prodan jer je bio kupljen za toliko a dao nam puno vise od toga i prodati ga za istu cijenu uvijek i samo dobitak a mi samo gubimo ako ga ne prodamo

Odgovori