full screen background image

Stramaccioni: Rezultat laže

Nakon teškog poraza Intera u Kazanu pred mikrofone su stali Andrea Romano, Marco Benassi i Andrea Stramaccioni…

Romano: Krasno je debitirati od prve minute. U početku ti se tresu noge, ali s vremenom počinješ shvaćati u kojem si svijetu. Stramaccioni je uvijek tu da ti da savjet, da pomogne i da te smiri. Kako u juniorima tako i sada. Zahvaljujem mu i ja ću se uvijek truditi i davati maksimum.

Benassi: Šteta zbog rezultata. Žao mi je pogotovo jer smo primili drugi gol kada smo bili najbolji. Trener je tražio da budem više naprijed, ali u početku nisam to uspijevao. Bio sam nazad i previše dopuštao protivniku, no kada sam dobio samopouzdanje polako sam shvatio što mi je raditi. Ne mogu se nego zahvaliti Stramaccioniju koji me nakon utakmice i pohvalio. Ponavljam, žao mi je zbog rezultata.

Stramaccioni: Zaslužili smo neriješeno. Ovako vrućem mi smeta, ne mogu vjerovati da komentiram rezultat ovakvih proporcija… Na teškom gostovanju momci su bili jako dobri 70 minuta. Puno je mladih bilo na terenu, deveti igrač iz juniora je debitirao od kada sam ja ovdje, prosjek godina je bio 22,5 i to je sjajno za talijanski nogomet. Dok smo protiv Atalante i Cagliarija previše dopustili protivniku danas nismo. Beleca se nije moglo ocijeniti sve do 86. minute… no prihvaćamo rezultat s terena. Idemo doma i mislimo na Parmu. Ranocchia? Nismo željeli riskirati, čim je osjetio da mu se steže mišić pametno je tražio zamjenu. Mourinho me pohvalio i zaželio da osvojim Ligu prvaka s Interom? Stvarno? On je uzor mladim trenerima i to što sam u klubu u kojem je on pisao povijest daje mi mogućnost da slijedim i slušam njegova iskustva. Nadam se da ga neću razočarati. Na klupi u ponedjeljak? Zašto, zar će me smijeniti nakon ovih 3:0?
Odgovori