full screen background image

Sneijder odbio novi ugovor, pred izlazom?

Još jedna priča iz Intera vezana za ugovor, ali sasvim suprotna od Zanettijeve…

Naime iz vrha kluba stigla je ponuda za Wesleya Sneijdera. Nizozemac trenutno ima ugovor do 2015. uz godišnju plaću od šest milijuna Eura. Moratti i društvo rado bi mu produžili ugovor na još dvije godine, dakle do 2017., ali uz godišnju plaću od četiri milijuna.

Dva su razloga iz kojih se rukovodstvo odlučilo na ovakav korak. Prvi je posljedica nove politike kluba, a i sam Sneijder zna da je njegova plaća u rangu najbogatijih, te da Inter više ne želi slijediti takvu politiku. Nadalje, prezentacije Sneijdera na terenu daleko su od onih iz prve sezone, kada je po mišljenju mnogih vrijedio svakog centa svoje sadašnje plaće.

Međutim, mediji saznaju kako Interova desetka ne želi prihvatiti nove uvjete. Stoga je rastanak, prema pisanju vodećih talijanskih medija, nikada bliži i moguć već u siječnju. Kao alternativa se spominje Ajaxov Danac Christian Eriksen koji je sam izjavio: “Nisam rekao da odlazim, već da želim sve opcije držati otvorenim. No jednog ću dana sigurno otići. Imam ugovor do 2014. i dobro mi je u Ajaxu. Znam da će mi pokušati produžiti ugovor, razgovaraju s mojim agentom, ali ja još nisam odlučio da ili ne.”
One thought on “Sneijder odbio novi ugovor, pred izlazom?

  1. J.Zanetti4

    kada se nagadjalo o odlasku Balotelija imao sam podvojeno misljenje.. u neku ruku sam zeleo da ode zbog neprofesionalizma, a u drugu sam hteo da ostane zbog kvaliteta

    sada se osecam apsolutno isto.. nisam siguran da li zelim Snajderov odlazak ili ne..

Odgovori