full screen background image

Moratti: Pogreške u korist Juventusa su velike, ali ništa strašno

Uz mnogo sudačkih pogrešaka, koje su isključivo pomogle Juventusu, torinski su nogometaši uspješno obavili nedjeljno gostovanje u Seriji A, te su tri boda uzeli s vrućeg terena u Cataniji (1-0)…

Dakako da se u talijanskom nogometu, kao uvijek kod takvih slučajeva, digla velika prašina, a slučaj je komentirao i Massimo Moratti, vlasnik Intera, jednog od dva kluba koji su najveća prijetnja Juventusu na vrhu ljestvice. Podsjetimo da Juventus vodi u Seriji A s tri boda prednosti u odnosu na Napoli, te četiri u odnosu na Inter.

– Sve smo vidjeli. Riječ je o evidentnim greškama, ali ja od toga ne bih radio ogromnu priču. Govorimo o tome nekoliko dana i uskoro ćemo svi to zaboraviti. Čak i ljudi, igrači ili navijači Catanije koji su najviše pogođeni time – rekao je Moratti i nastavio:

– Mislim da je samo riječ o slučajnom spletu pokgrešaka. Nikako ne bih govorio o smišljenoj akciji koju neki spominju. To je nešto što se često vidi na nogometnim terenima. Ne samo kod nas, već svugdje. Evo, samo te nedjelje smo imali mnogo sličnih primjera po Europi.

Talijani će ovog tjedna odraditi dvostruki posao. Igra se 10. kolo sredinom tjedna, pa 11. tijekom vikenda. Za vikend je na rasporedu i derbi u Torinu između Juventusa i Intera.

– Derbi kao i svaki drugi – rekao je Moratti, a mi moramo reći da je Inter jedina momčad iz uglednijih liga, zajedno s Barcelonom i Bayernom, koja je dobila sve ovosezonske gostujuće utakmice.

Izvor: nogometni-magazin
Odgovori