full screen background image

O dvije godine s Balotellijem mogao bih napisati komediju

Jose Mourinho dvije je godine bio trener Mariju Balotelliju (22), dok je sjedio na klupi Intera. O Super Mariju već se znaju priče i priče koje baš nemaju veze sa zdravim razumom. Poput one da je zapalio kuću ili da je na treningu juniore gađao pikado strelicama. Mourinho je potvrdio da je Balotelli uistinu takav, u najmanju ruku ekscentričan.

– I kad je stvarao probleme, s njim je bilo zabavno raditi. On je jako zabavan. O njemu bih mogao napisati knjigu na 200 stranica, ali to ne bi bila drama, već komedija – rekao je Portugalac u intervjuu za CNN pa ispričao jednu od dogodovština.

– Prije tri godine igrali smo Ligu prvaka u Kazanu. Svi napadači su mi bili ozlijeđeni, i Eto’o i Milito. Balotelli je u 42. minuti dobio žuti karton, a na poluvremenu sam od 15 minuta, 14 razgovarao s njim. Objašnjavao sam mu da ga ne mogu zamijeniti i da ne radi prekršaje, da igra samo s loptom. Rekao sam mu da pusti loptu, ako ju izgubi. Ako ga netko isprovocira, neka ga pusti. Ako sudac pogriješi, da mu ne ništa ne govori. U 60. minuti dobio je drugi žuti karton…
Odgovori