full screen background image

Inter je neovisan klub

Iz Intera danas stiže nekoliko izjava za ono što se događalo posljednih dana. Nakon što je Mourinho dogovorio plan budućnosti Intera s predsjednikom Morattijem, Giuseppe Baresi ga je potpuno podržao: “Da modelu poput Barceloninog. Igrači izrasli kod kuće daju uvijek nešto više od onih koji dođu sa strane.”

Marco Branca potvrdio je kako Inter želi zadržati Maxwella: “Poručujem Maxwellu da se ne predaje. Želimo ga zadržati.” Nakon što se ozljedio Maicon priliku će ponovno dobiti Maxwell koji je zaboravljen od kada je prvi put na teren istrčao Davide Santon.

Jose Mourinho ponovno se obrušio na nekog sa strane. Ovaj je put meta bio Milan i Berlusconijeva medijska kuća Mediaset: “Ancelotti je zaštićen od kluba s iznimnom moći. Znamo svi koliko je Berlusconi moćan u Italiji, ima pokrivena leđa, dok Inter nema nikakvih utjecaja u medijima. Međutim s Ancelottijem nemam nikakvih problema. Predsjednik Moratti nije ništa uložio u područje medija, Inter je potpuno neovisan klub. Tko zna imaju li druge momčadi utjecaj na medije. Stoga je svima puno lakše pljuvati po Interu nego po tim drugim klubovima koji imaju zaštitu medija.”
4 thoughts on “Inter je neovisan klub

  1. fanatico

    Baresi je u pravu kad kaže da domaći igrači imaju veći naboj a Mourinho po tko zna koji put na svoj osebujan način (zlobnici će reći “otrovnim jezikom”) brani klub. Teško je voditi medijski rat kad ih Berlusconi drži pola i k tome je još i premijer u drugom već navratu.

  2. Dexter

    Tko zna kakva je situacija u Milanellu. Sigurno nije laka, ali rođaci iza sebe imaju medije koji će situaciju prikazati baš takvom kakva je potrebna da bi se održao prijeko potreban mir. S druge strane činit će sve da protivnicima otežaju život kreiranjem proračunato nenaklonjenog javnog mišljenja.

Odgovori