full screen background image

Zbogom i hvala Julio!

Julio Cesar danas je u Londonu. Dogovara posljednje detalje oko prelaska u Queens Park Rangers…

Dolaskom Handanovića Inter je svom legendarnom vrataru zatvorio upravo to, vrata. Nova politika ukidanja plaća većih od tri milijuna Eura (Sneijder, Milito i vrlo mala vjerovatnost Maicon izuzeci) svoju najveću žrtvu pronašla je u Julio Cesaru. Brazilac nije htio obnoviti ugovor uz manju plaću (kao što to jesu napravili Samuel i Chivu) i razlaz je bio neminovan. Tottenham se cijelo ljeto nametao kao idealna destinacija, ali Villas Boas se na kraju okrenuo drugim ciljevima. Uz destinacije u domovini prije par dana pojavila su se imena Fulhama, koji pak u Schwarzeru ima stabilnog vratara, te QPR-a. Službena potvrda očekuje se uskoro.

Julio Cesar je stigao u Inter 2005. kao alternativa Toldu, ali trener Mancini vrlo ga je brzo postavio za prvog vratara. Nije to u početku dobro sjelo navijačima crno-plavih, ali s vremenom ih je “Acchiappasogni” razuvjerio i pokazao kako je Mancini bio u pravu. Sedam sezona srčano, emotivno i nadasve iznimno kvalitetno čuvao je naš gol, sudjelovao u svim našim nedavnim osvajanjima. Tri stotine puta (točno toliko je puta nosio naš dres) hvala Julio Cesaru za sve i sretno! A mnogi Interisti dobili su novu simpatiju u Premier ligi.

Što se odlazaka tiče i Maicon je vrlo blizu, Manchester City je najizglednija destinacija. No to nije ni blizu gotovo, te postoji mala mogućnost da najbolji desni bek svijeta ostane u Interu.
7 thoughts on “Zbogom i hvala Julio!

 1. nerazzurri

  Velika je šteta što kad je vec morao da ode to nismo ucinili proslo ljeto i uzeli daleko vece novce a uz to imali smo i adekvatnu zamjenu u vivianu…

  Hvala Julione za sve velike odbrane!!

 2. nraguz

  Danas pišu da je Chelsea pretekao City ponovno. Vidjet ćemo…
  Napoli traži Jonathana, a vjerujem kako je nemoguće da odu i Jonathan i Maicon. Iako mi je Jonathan katastrofa, nije za Inter i volio bih da on ode.
  Ode li pak Maicon (99%) Zanetti će biti starter i opet ćemo imati 39 godišnjaka koji će igrati 50 utakmica.
  Osim ako nas Branca i Moratti ponovno ne iznenade last minute Debuchyjem ili nekim sličnim.

 3. kico

  Julio hvala za sve,nisi zasluzio da te ovako otheraju ali eto….to je moc novca,da mi je neko pricao da ce otici u QPR hladno bi ga poslao u PM,no danas si na vrhu sutra na dnu,uz Pagluciu najbolji goman Intera poslije Zenge.

Odgovori