full screen background image

Cassano i Pazzini prešli na drugu stranu Naviglia

Antonio Cassano od danas je novi igrač Intera, dok je Giampaolo Pazzini novo pojačanje Milana. Kasno sinoć klubovi su službeno sve međusobno dogovorili, a oba igrača još su ranije uspjela riješiti sve uvjete sa novim poslodavcima. Danas liječnički pregledi i potpisi…

Pazzini tako nakon sezone i pol u crno-plavom u kojoj je odigrao 60 utakmica i zabio 19 golova prelazi s druge strane Naviglia. Već nekoliko mjeseci poznato je kako Pazzo nije dio projekta Stramaccionijevog Intera. U Milanu će imati sličan ugovor kao u Interu, ali garancija minutaže nešto je što je igraču najbitnije u ovom trenutku i glavni razlog što novi klub nisu Napoli ili Juventus.

Cassano dolazi u suprotnom smjeru kao “zamjena” uz osam milijuna Eura. Stramaccioni je navodno veliki entuzijast oko dolaska FantAntonija iako mu je telefonom već priopćio kako će se morati izboriti za prvi sastav s obzirom da su Milito i Palacio u prednosti (navodno riječi Stramaccionija u telefonskom razgovoru). Poznat kao navijač Intera Cassano je objeručke to prihvatio. Izvori bliski Barezu kažu kako nikada nije bio spremniji prihvatiti neki izazov kao izboriti prvu momčad Intera.
3 thoughts on “Cassano i Pazzini prešli na drugu stranu Naviglia

  1. J.Zanetti4

    Oduševljen sam ovim transferom !!!

    mnogo gotivim Cassana !! ODUŠEVLJEN SAM ZAISTA !!!

    jednom sam ga čak i gledao uzivo na meču Partizan-Sampdorija i ostao sam bez teksta zbog njegove igre

    WELCOME CASSANO !!!

Odgovori