full screen background image

Važan update: Inter-Fiorentina jedino putovanje ove godine

Dragi prijatelji, naše prvo putovanje na “Meazzu” u novoj sezoni će biti na utakmicu Inter-Fiorentina. Igra se 30.09. Polazak je iz Zagreba a usputna destinacija je Rijeka. Cijena aranžmana (put Zagreb-Milano-Zagreb i ulaznica) je 750 kn. Imajte na umu kako je ovo vjerovatno jedino putovanje u ovoj godini, te će sljedeće organizirano biti tek u veljači 2013, dakle za pet mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 01.09. Što znači da do toga datuma morate poslati svoje podatke i novce vašim regionalnim povjerenicima:

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Antonio Bulić: abulic@boltoncroatia.hr
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: 1958va@gmail.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: biljan.davcev@ri.t-com.hr
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz1979@gmail.com
Ivan Duper: iduper@gmail.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: 1958va@gmail.com

VAŽNO: Hrvoje Kovač, regionalni povjerenik za Zagreb, Zagorje i Međimurje ima tehničkih problema sa svojim mailom. Stoga molimo sve koji su mu slali mail, a nisu dobili odgovor da se jave na mail predsjednika kluba Antonia Bulića, sada navedenog gore.
3 thoughts on “Važan update: Inter-Fiorentina jedino putovanje ove godine

 1. marda_pu

  A bas mi je zao sta nemam novaca za putovanje, isa bi al nadam se da sljedeci put makar za u udine nista me nece sprijeciti 🙂 FORZA INTER

  Reply
 2. nraguz

  Mogla bi ovo bit utakmica za prste lizat s obzirom na ono što su i Inter i Fiorentina pokazali u prvom kolu.

  Fiorentina će po meni biti ugodno iznenađenje prvenstva ako netko tko je doveo Borju Valera, Aquilanija, Davida Pizarra i od sutra Berbatova uopće može biti iznenađenje.

  Reply
 3. giuseppe

  Da, ja sam ih isto tipovao kao iznenađenje, još dok se babbel bio spominjao kao mogući transfer, ali su isto tako puno dobili s trenerom.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *