full screen background image

Velik dan za obitelj Livaja

Roditelji i prijatelji Marka Livaje navijat će za Hajduk i držati palčeve da Marko zaigra i po mogućnosti postigne gol. Njegov bivši trener nada se da će igrati bar 15 minuta

S posebnim emocijama današnji ogled Hajduka i Intera iščekuje se u obitelji Marka Livaje. Majka Ljilja, otac Milan i brat Mirko veliki su navijači Hajduka, kao uostalom i sam Marko, koji je dugi niz godina na Poljudu.

– Uzbuđena sam, jedva čekam da počne utakmica – priznala nam je Markova majka Ljilja, koja je još uvijek u dilemi za koga će navijati.

– Cijela obitelj oduvijek navija za Hajduk i ne mogu se ja sad odjednom okrenuti i navijati protiv. Ali prirodno je i da navijam za svoga sina. Najbolje da bude 1-1, a da Marko zabije gol. Mislim da bi s tim rezultatom svi bili zadovoljni – kaže gospođa Livaja, koja će zajedno s obitelji utakmicu gledati s tribina Poljuda.

– Ne bih ovu utakmicu propustila ni za što u životu. Ovo je velik dan za moga Marka, uzbuđen je i sretan što dolazi u Split. Čuli smo se u utorak navečer, bio je s Handanovićem na večeri i raspitivao se kakva je atmosfera u gradu. Njemu su Hajduk i Torcida zakon i ponosan je što će njegovi suigrači vidjeti kako dolazi iz lijepog grada i velikog kluba, koji ima najbolje navijače na svijetu.

Livajin trener Franko Bogdan, koji je i sam nekad igrao za Hajduk, ne dvoji za koga će navijati.

– Navijat ću da pobijedi Hajduk, ali i da Marko barem 15-20 minuta uđe u igru. Bila bi to za njega velika stvar, pogotovo na ‘njegovom’ Poljudu.

Izvor: 24sata.hr
Odgovori