full screen background image

Policija sačuvala san Interovaca

ONO ŠTO su doživjeli igrači Uniree prije dvije godine ostat će ipak neponovljivo. Tada je više tisuća navijača Hajduka gotovo cijelu noć navijalo i pjevalo ispred hotela Atrium gdje su bili smješteni gostujući nogometaši, a dobar dio rumunjskih igrača gotovo cijelu noć nije sklopio oka.

Pokazali su poslije slični pokušaji protiv Stokea, kako je policija naučila lekciju, tako da sinoć nikome nije ni palo napamet zaustaviti se s autom ispred hotela. Ipak, vjerojatno se radilo o najvećoj automobilskoj i motociklističkoj povorci u posljednjih desetak godina, gdje se u nekoliko stotina auta i motora smjestilo preko tisuću navijača.

Povorka je krenula sa splitskih Brda preko Atriuma do Sv. Frane i tako u nekoliko navrata, a točka usijanja uvijek bi se dosegla nekim čudom ispred hotela Atrium gdje se okupilo nekoliko stotina znatiželjnika koji su navijanjem pozdravili povorku i Nerazzurre.

Atmosfera u Splitu jednostavno je sjajna i svi samo čekaju da počne veliki okršaj s milanskim Interom. Sve ulaznice rasprodane su za gotovo jedan dan, a večeras se na Poljudu očekuje oko 35 tisuća ljudi. Split ponovno živi za nogomet, barem na 24sata…

Izvor: Index.hr
Odgovori