full screen background image

Inter zadržava Ranocchiu

Inter zadržava Ranocchiu

 

Interov defanzivac neće napustiti Milano, a pogotovo neće otići u redove velikog historijskog rivala Juventusa. Ranocchia je bitna investicija uprave Intera za sadašnjost i budućnost kluba.

Prema izveštajima lista “Sky”, Andrea Ranocchia je markiran “nije za prodaju” od strane Intera. Nakon odlaska Lucia i lakše povrede Samuela, klub je odlučio da povremenog reprezentativca Italije zadrži u svojim redovima ove sezone.

Potpuno druga situacija je sada oko Marca Andreollia, koji je bio na meti Intera. S’obzirom da Ranocchia nije na prodaju, Juventus će se okrenuti upravo Andreolliu zbog moguće suspenzije Bonuccia na duži period zbog umešanosti u nameštanje utakmica dok je bio igrač Barija.

 

Izvor: Sky
4 thoughts on “Inter zadržava Ranocchiu

  1. Dexter

   A meni se čini da je njegova kupnja bila samo još jedno bacanje para. Dečko do sad ama baš ničim nije opravdao uloženo. E sad, ako se našima isplati čekati ga da dostigne (a ne mora i po meni uopće i neće) neki veći nivo i pri tome mu tolerirati svu silu kardinalnih grešaka koje obično čini po utakmici pravo im budi.

   1. J.Zanetti4

    njegov problem je sto nije dovoljno agresivan poput ostalih štopera (Materazzia, Cordobe, Samuela..)
    fali mu ona doza bezobrazluka da bi bio puno bolji igrac.. a sto se kikseva tice, smatram da ce to nadoknaditi jedino ako bude igrao u kontinuitetu

    1. Dexter

     Nadam se da hoće.
     Ispadne li od njega stoper reprezentativnog kalibra, da ne kažem svjetske klase, rado ću pojesti ove svoje riječi. Stoperova glavna obilježja su jednostavnost rješenja i manjak respekta jednako prema nekom igraču iz četvrte lige i prema Leu Messiju. Za sad kod Ranocchije toga nema. Kad primi loptu djeluje kao da ga obuzme napad panike, a kad intervenira na protivničkog igrača čini to kao da nosi tortu na nečiji rođendan za koju mu je majka rekla da je pazi kao oko u glavi. Dobro je da si spomenuo Materazzija, jer to je najbolji primjer kako igra stoper. Nema milosti ni prema kome, ili jednostavnije: Tko leži ne bježi!

Odgovori