full screen background image

Moratti: Do scudetta karakterom

Massimo Moratti bio je gost Inter Cluba El Sorvegliant u Milanu, čiji su članovi službenici civilne zaštite. U kratkom razgovoru za Inter Channel rekao je sljedeće:

Predsjedniče, civilna zaštita je uvijek na usluzi Milanu, a važnu ulogu imaju i na stadionu “Giuseppe Meazza” za vrijeme utakmica?

Svakako, oni pružaju iznimno važnu uslugu našem gradu. Svi poštuju ovu instituciju, ja prvi. A činjenica da su mnogi interisti čini ih samo još simpatičnijima. Ja vozim bez prekršaja, pa nemam puno posla s njima (smijeh)… Zaista mi je drago biti ovdje među tako dragim, obrazovanim i simpatičnim ljudima. Još me nisu pitali da kupim Messija pa je zasad naš odnos u najboljem redu (smijeh).

Balotelli i Santon pozvani su u U-21 reprezentaciju, jeste li zadovoljni?

Naravno. Vjerujem kako će ubrzo činiti i sastav A reprezentacije. Oboje su enormni talenti i iznimno kvalitetni igrači. Svaki ima svoj stil, ali oboje imaju snažan karakter i mislim da će napraviti veliku karijeru i u reprezentaciji.

Završila je posljednja pauza u prvenstvu prije posljednjeg uzleta koji je već okarakteriziran kao dvoboj Intera i Juventusa?

Žao mi je zbog poneke ozljede, a posebno mislim na ovu Maiconovu, jer je vrlo ozbiljna. No mislim da se prvenstvo dobija karakterom, a onda ostalim čimbenicima. Nadam se i vjerujem, poznavajući navike momčadi, da će se na pravi način znati nositi sa završnicom prvenstva.

Preveo i uredio: nraguz
7 thoughts on “Moratti: Do scudetta karakterom

  1. eterno amore

    ja san pročita da je Inter ako osvoji ovaj scudetto izjednačen sa rekordon kojegdrži torino,bez obzira šta su dobili titulu na papiru,eto tako je otprilike pisalo sad ne znan koliko tu ima istine

  2. fanatico

    izjednačit će se sa Torinom u 4 scudetta zaredom a Juventus ima 5. Pogledaj pod FC INTER: kad uđeš otvori trofeji i onda imaš (između ostalog) popis svih prvaka Italije.Inače tu imaš sve statistike o našem klubu od igrača, trenera, trofeja, navijača, sve sezone rezultati Intera strijelci i popis igrača za tu sezonu sa tabelom…Sve to sa slikama svih trenera, predsjednika,igrača, slika momčadi iz svake sezone… Malo pročešljaj našu stranicu i svašta ćeš naći korisnoga. Veliki je trud uložen da se to skupi pa šteta ne pogledati.

Odgovori