full screen background image

Luc Castaignos potvrdio odlazak iz Intera

Mladi nizozemski reprezentativac Luc Castaignos najavio je kako će ovog ljeta napustiti redove milanskog Intera, a kaže kako karijeru želi nastaviti u nekom velikom klubu.

19-godišnji nogometaš je u Italiju stigao prije godinu dana iz Feyenorda, ali nije se uspio nametnuti protekle sezone, pa želi promijeniti sredinu i vjerojatno će potražiti klub izvan Italije.

“Inter me želi poslati na posudbu u neki talijanski klub ili me prodati. Rekao sam im da ne želim igrati ni u jednom drugom talijanskom klubu nego u Interu. Došao sam u Italiju kako bih nosio dres Nerazzurra, a ne da bih igrao za neki drugi klub. Sada moram otići i Inter će mi pomoći pronaći klub. Tužan sam zbog toga, ne mogu to opovrgnuti. Razočaran sam što nisam pokazao svoju vrijednost, ali to je nogomet. To je odluka koju smo donijeli klub i ja. Sada se želim priključiti nekom drugom velikom klubu.” rekao je Castaignos.

Interes za mogući povratak na posudbu u svoje redove izrazili su iz Feyenorda, ali Castaignos kaže kako je povratak na De Kuip malo izgledna opcija.

“Kad bih mogao nešto sada promijeniti, onda bih odlučio otići na posudbu u inozemstvo, ali to se neće dogoditi. Feyenord? Razočaran sam što nije moguće da zaigram tamo sljedeće sezone.” dodao je Castaignos.

Izvor: Euronogomet
2 thoughts on “Luc Castaignos potvrdio odlazak iz Intera

    1. J.Zanetti4

      Castaignos je doveden kao “novi Henry”

      igrao je desno krilo, levo krilo, pa cak i u veznom redu po levom boku.. a priliku na svojoj prirodnoj poziciji špica je dobio samo jednom kod Ranijerija i momak je zabio pobedonosni gol u 90 minutu !!!

Odgovori