full screen background image

Predsjednik Parme je potvrdio: “Inter želi Giovinca”

Sebastian Giovinco je zaista meta Intera ovog prelaznog roka. Potvrda je došla od predsjednika Parme, Tommaso Ghirardia. U intervjuu za Sky, prvi čovjek Parme je govorio o budućnosti 25-godišnjaka:

“Uskoro ćemo se sastati sa Juventusom i raspravljat ćemo o budućnosti Giovinca. Inter je vrlo zainteresiran za igrača i neću kriti tu informaciju. Giovinco je vrlo važan igrač koji je postigao 15 golova i imao 15 asistencija ove sezone. Za nas, ali i za njega, od velike je važnosti što je pozvan u talijansku selekciju za Europsko prvenstvo.”

Izvor: Sky
3 thoughts on “Predsjednik Parme je potvrdio: “Inter želi Giovinca”

 1. forzainter

  Posto su nam Junajted ili PSZ preoteli Lavezzija, sad cemo utehu naci u Djovinku, mada ni u to ne verujem, on ce verovatno nazad u Juve!!!

  Reply
 2. J.Zanetti4

  ja mislim da Giovinco ne zeli nazad u Juve jer su se lose poneli prema njemu.. mislim da ga mi mozemo dovesti.. ali jedini je problem sto nasa uprava ne zeli dati novac a njegova cena je porasla nakon zavrsenog prvenstva, a mozda dodatno poraste i nakon Eura

  Reply
 3. forzainter

  Citam da se interesujemo i za Kolarova, zajedno sa Juveom! Kad bismo njega i ajde Djovinka doveli, opet bi nesto moglo biti, naravno uz jos pojacanja!!!

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *