full screen background image

Guarin 100% Interov

Predsjednik Intera Massimo Moratti za rođendan si je poklonio Fredyja Guarina…

Iako to nije bilo toliko upitno od jučer je i službeno. Fredy Guarin više nije igrač na posudbi iz Porta, on je 100% Interov. Moratti i Uprava ktome su još uspjeli sniziti cijenu, pa je umjesto 13,5 milijuna Eura Kolumbijac plaćen 11 mil.

Isto tako, Inter je poslao službenu ponudu Genoi za Mattia Destra, nekadašnjeg Interovog juniora koji je ove sezone posuđen Sieni od strane Genoe.

Kao prinova u obrani spominje se još jedan izdanak škole nerazzurra, danas igrač Chieva – Marco Andreolli. Službena ponuda još nije poslana, ali sportski direktor Veroneza rekao je kako njegov prijelaz u Inter nije problem, “samo nek nazovu”.

Što se tiče Ezequiela Lavezzija tu je crno-plavima oštra konkurencija PSG koji je navodno spreman Napoliju platiti kaluzolu od 32 milijuna Eura. Inter ima pak prednost u tome što Pocho želi u Milano.
2 thoughts on “Guarin 100% Interov

  1. kico

    Guarin je odlican igrac i momak,no kakav apsurd i blamaza Interovih operativaca.Andreoli je vec bio kod nas i sada treba jos da ga platimo,Destro nase dijete i sada to dijete placamo,Lavezziju dati toliki novac je apsurd.Decko je dobar igrac koji jos mora proliti znoja kako bi imao reputaciju velikog igraca.Razocaran sam ovim potezima.

Odgovori