full screen background image

Stramaccioni do 2015. na klupi Intera?

Nakon potvrde da će Andrea Stramaccioni ostati na klupi nerazzurra, čelnici Intera će svom treneru ponuditi trogodišnji ugovor, javljaju danas talijanski mediji.

Predsjednik Intera Massimo Moratti potvrdio je jučer da će Andrea Stramaccioni dobiti šansu da i naredne sezone vodi prvi tim Intera.

Danas su se već pojavile informacije vezane za ugovor koji će mladi stručnjak potpisati sa svojim klubom.

Kako navode talijanski mediji, Stramaccioni će umjesto dosadašnjih 150.000 eura godišnje, zarađivati 450.000 po sezoni u naredne tri godine.

Po novom ugovoru bit će predviđene i određene bonus klauzule koje će ovisiti od postignuća i rezultata koje bude ostvario sa nerazzurrima.

Ovaj mladi, 36-godišnji stručnjak je do pre nešto više od mesec dana vodio mladi tim Intera, svojim radom i pristupom obavezama, a najpre pobedom u gradskom derbiju, impresionirao je svoje poslodavce.

Izvor: Sportske.net
11 thoughts on “Stramaccioni do 2015. na klupi Intera?

  1. J.Zanetti4

    Moratti će sigurno ponuditi nekoliko miliona predsedniku Catanie i Siene da bi odigrali maximalno motivisano protiv Udinesea i Napolija. To je potpuno legalno i to se radi u svim ligama.

    s’obzirom na cvrstinu i jacinu Catanie i Siene kada se zatvore u bunker, mislim da imamo sanse za tu 3. poziciju, ali naravno moramo pobediti Lazio, koji je dosta oslabljen neigranjem nekoliko igraca.

    Matematička računica postoji, ali slazem se sa EL CUCHU 19 da je to mozda naučna fantastika

Odgovori