full screen background image

Zadnji dan upisa i obnove članarina za 2012/13

Danas (15.06.) je zadnji dan za obnovu članarina i upis novih članova u Inter Club za sezonu 2012/13. Kampanja traje od 15.05. do 15.06.

Stari članovi ne trebaju slati ponovo podatke, osim ako je došlo do nekih promjena (adresa, telefon ili e-mail). Svakako nemojte čekati zadnji dan, bitno je da se poštuje zadnji rok (15.06.).

Godišnja članarina za seniore: 200kn, za juniore (do 14g.): 75kn

Svaki član dobija:

a) Iz Intera: iskaznicu, poklon (svake godine drugačiji: kapa, šal, zastava, kišobran, lopta…), platneni ruksak, poster i značku. Popust od 15% pri kupovini interovih rekvizita u službenim trgovinama Intera. Poseban ulaz na stadion.

b) od Inter Cluba Fedeli: 100kn jeftiniji aranžman za organizirano putovanje na utakmice Intera, mogućnost posjete muzeju i ture obilaska unutar stadiona prije jedne od utakmica, mogućnost nabavke ulaznica za Interove utakmice u Italiji i inozemstvu, sudjelovanje u izboru za naše godišnje nagrade i mogućnost osvajanja iste, mogućnost da jedan sretnik ide u trening kamp sa uručiteljima nagrade za Interovog igrača godine, mogućnost nabavke original odjevnih predmeta FC Inter (jednom godišnje preko Inter Store možemo nabavljati odjeću ili neke druge materijale – knjige, torbe…).

Napomena: onaj tko želi da mu se materijali (iskaznica i pokloni) pošalju na kućnu adresu neka dodatno uplati 30kn za poštarinu.

U ovisnosti od mjesta stanovanja javite se vašim povjerenicima:

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Hrvoje Kovač: bonzo972@gmail.com
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com ili 1958va@gmail.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: biljan.davcev@ri.t-com.hr
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz1979@gmail.com
Ivan Duper: iduper@gmail.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com ili 1958va@gmail.com

Zbog povećanja troškova našeg kluba, a u svrhu što uspješnijeg rada Inter Cluba Fedeli, bili smo prisiljeni povećati godišnju članarinu na 200kn (za juniore do 14 godina važi ista cjena kao i prošle godine-75kn). Nabrojit ću samo one osnovne i predvidljive troškove: trošak prilikom slanja novca u Milano za članarine ( provizija banke u Hrvatskoj + provizija centru klubova u Milanu), trošak naše internet stranice, poklon prilikom preuzimanja materijala u Milanu glavnom koordinatoru, trošak naših nagrada (Fedelissimo, Zlatno pero, Crno-plavo srce), poklon i nagrada nekom od igrača Intera kojeg proglasimo za igrača godine, tj.našeg počasnog člana (za prošlu godinu je to bio Stanković) i odlazak u trening kamp u tu svrhu, izrada našeg transparenta, troškovi odlaska po materijale, poklon za organizatora triangl turnira u Rijeci, tur-operateru… da vas ne zamaramo sa detaljima.
8 thoughts on “Zadnji dan upisa i obnove članarina za 2012/13

  1. Dexter

    Samo mala napomena:
    Već neko vrijeme, iz meni nepoznatog razloga, ovaj mail “dexter@interusrcu.com” mi ne funkcionira, pa mi se možete javiti na iduper@gmail.com
    Ovim putem ujedno molim našu tehničku službu da mi ponovno pošalje upute za konfuguraciju kako bi mail ponovno stavio u funkciju.
    Također se ispričavam svima onima koji su me kroz ovo vrijeme možda kontaktirali i zbog navedenih razloga ostali bez odgovora.

Odgovori