full screen background image

Mourinho: “Tko kritizira moj Inter, ne razumije se u nogomet”

“Finale Lige Prvaka će igrati peta ekipa Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih ekipa u domaćem prvenstvu. Dok su u prošlom kolu Chelsea i Bayern igrali sa rezervnim sustavom, mi smo igrali El Clasico, a nakon 3 dana i polufinale Lige Prvaka. To nije lako. “- izjavio je Mourinho.

Nakon ispadanja iz Lige Prvaka sa Realom, Jose Mourinho se osvrnuo na razdoblje iz 2010. godine kada je sa Interom osvojio tripletu:

“Sjećam se, dok sam bio u Interu, mogao sam utjecati na neke stvari. Utakmice petkom su mi davale mogućnost za igru na svim frontovima. To je bio razlog uspjeha na terenu sa Nerazzurrima.”

“Mnogi kritiziraju igru Chelsea i Intera iz 2010. ali ti ljudi se ne razumiju ništa u nogomet. Nikada neće razumjeti koliko napora jedan tim ulaže u takvoj utakmici.” – zaključio je Mourinho.

Izvor: FcInterNews.it
2 thoughts on “Mourinho: “Tko kritizira moj Inter, ne razumije se u nogomet”

  1. J.Zanetti4

    očigledno se i Murinjo rado seća perioda iz 2010. Naravno da je isti slučaj i sa nama.. jedini je problem sto je za Murinja to proslost, a mi i dalje zivimo u toj proslosti!!

    P.S.drago mi je sto nije sa Realom osvojio Ligu Šampiona

Odgovori