full screen background image

ŠTO JOŠ POŽELJETI ZA USKRS

Kako se osjećati i što poželjeti za ove uskršnje blagdane, posebno kada se sezona bliži kraju i kada se nalazimo u nezahvalnoj poziciji lova na mjesto koje vodi u Europu.

Naravno da mogu govoriti samo u svoje ime i nagađati iz brojnih rasprava koje svakodnevno čitam vaša raspoloženja i želje, ali neka ovo bude moja osobna lista stvari koje želim da se dogode do kraja sezone, koja se za sada nema po čemu dobrome pamtiti.

Prvenstveno želim da ovaj vikend Roma i Udinese kiksaju u svojim utakmicama i ispuste bodove, a da Lazio i Napoli odigraju neriješeno, uz naravno pobjedu Intera, koja će vjerojatno biti nešto slična onoj prošloj pobjedi protiv Genove. Tako da nas koji putujemo u Udine sljedeći vikend očekuje prava poslastica.

Da do kraja sezone Inter ipak uhvati 3 mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ili da u protivnome uopće ne uhvate mjesto koje vodi u UEFA natjecanje jer se bojim debakla i poniženja uzrokovanog samo neatraktivnošću takvog natjecanja po grupama. U tome se slažem sa Bobanom, naravno samo ako takvo nesudjelovanje bude imalo učinka u smislu jačanja momčadi i učenja na vlastitim greškama. Što nam se periodično događa kroz povijest.

Da Sneijeder i Maicon pred kraj sezone potpišu ugovore s novim klubom, da se Stanković, Lucio, Forlan, Samuel, Chivu zahvale na pruženim prilikama, da Alvarez i Nagatomo shvate da je Inter ipak stepenica previše za njih i da se krene u totalno pomlađivanje momčadi sa okosnicama Guarin, Poli, Pazzini, Ranocchia.

Da nas Stramaccioni sve oduševi i napravi vidljive pomake te da Inter konačno dobije svoga “izvornog” trenera, kojemu će ponuditi višegodišnji ugovor, pa zašto i ne ugovoriti s njim veliku odštetu ukoliko zabljesne. Da iz tog razloga od Intera odbijemo sva velika trenerska imena koja se spominju u zadnje vrijeme, a koja garantiraju samo veliki izdatak na vlastitu plaću i poprilično ugovorenu otpremninu. Da se ne daj bože, Mancini ne vrati u Inter, a posebno da se u kontekstu trenerskog imena više nikada ne spomene Mihajlović, primjer Fiorentine je dokaz njegovih sposobnosti.

Da se odriješi kesa za dolazak igrača koji su konstante i koji obećavaju, pa ako treba i ulaskom vanjskog i “egzitočnog” kapitala u Inter, jer domaći očito nije dovoljan za velike stvari, i da Inter ponovi ne tako daleke uspjehe. Da se prestane sa kupovinom starih, isluženih i ozljeđenih igrača i u prosjeku godina složi momčad slična onoj Real Madrida. Još kad bi tako i igrali…

Da Inter konačno krene s izgradnjom vlastitiog stadiona, o tome zaista nema potrebe trošiti previše riječi.

A vama svima da uskrs prođe u miru i veselju… sve ostalo će doći samo po sebi…

Djorkaeff
6 thoughts on “ŠTO JOŠ POŽELJETI ZA USKRS

        1. EL CUCHU 19

          Slažem se sa tobom,bilo bi dobro da bude nešto od njega,svojevremeno dok je dolazio bio sam za njega, ali sada sam mišljenja da će od njega bit samo prosječni serie A stoper,te fore ,kao mlad je,očeličit će se i slično, ne pušim,… u kiksevima me podsjeća na panja Van Buytena iz naše mušterije Bayerna :)….

Odgovori