full screen background image

Stramaccioni: Imam jako malo zasluga za ovu pobjedu

– Imam jako malo zasluga za ovu pobjedu. Nitko ne može puno promijeniti za četiri dana, a kada pogledate kakve igrače imamo, onda je jasno da nisam ja taj koji je promijenio smjer vjetra – komentirao je skromno nakon utakmice 30. kola Serie A novi Interov trener Andrea Stramaccioni (36)…

Riječ je o treneru koji je početkom tjedna naslijedio Claudija Ranierija na klupi “nerazzurra” i koji je u svom debiju na novom poslu donio Interu toliko željenu pobjedu, nevjerojatnim rezultatom 5-4 na San Siru protiv Genoe. Bila im je to tek druga pobjeda u zadnja dva mjeseca.

– Prije utakmice, Moratti (predsjednik Intera, op.a.) mi je rekao da se želi zabaviti, a možda smo malo pretjerali. Ali na kraju je bio sretan.

Dodao je novi trener Intera kako je pozvao svlačionicu i cijeli klub na zajedništvo.

– Zagrlio sam sve, od predsjednika, njegovog sina, do posljednjeg igrača.

Interov kapetan Javier Zanetti otkrio je kako je novi trener sa sobom donio Interu “vjetar u leđa”:

– Radili smo zaista naporno ovaj tjedan s trenerom koji je vratio entuzijazam i pokazali smo volju i želju da krenemo ispočetka. Ono što je važno da smo odreagirali. Puno smo razgovarali s novim trenerom i on je pametna osoba.
2 thoughts on “Stramaccioni: Imam jako malo zasluga za ovu pobjedu

  1. B-O-J-A-N

    – Prije utakmice, Moratti (predsjednik Intera, op.a.) mi je rekao da se želi zabaviti, a možda smo malo pretjerali. Ali na kraju je bio sretan.

    Hahhaahhahaa…Bravo majstore,svi smo se zabavili! 😉 Samo tako nastavi,odlicna formacija,odlican napad,odlicna igra! 🙂 🙂

Odgovori