full screen background image

Ranieri: Vlakovi nam stalno bježe

Nakon poraza Intera od Juventusa u 29. kolu Serie A izjave su dali Andrea Poli, Javier Zanetti, Joel Obi i Claudio Ranieri…

Poli: Odigrali smo dobru utakmicu, u prvom poluvremenu stvorili prilike, ali njihov gol nam je odsjekao noge. No ovakve se utakmice odlučuju takvim epizodama. Da smo zabili u prvom poluvremenu vjerujem da bismo dobili. Žao mi je jer smo zaista igrali dobro taj prvi dio.

Zanetti: Igrali smo sat vremena odlično protiv Juventusa koji je nepobjediv na svom novom stadionu. Znali smo da možemo, ali opet nismo konkretizirali našu igru. Njihov nam je gol oduzeo noge. Moramo igrati utakmicu po utakmicu bez kalkuliranja, nastojati pobijediti sve i dati sve od sebe. Sezona je negativna, nema potrebe to kriti. Moramo čestitati našim juniorima koji su pokazali karakter i dokazali da su budućnost ovog kluba.

Obi: Nismo zabili u prvom i to nam se vratilo u drugom poluvremenu. Nakon toga sve je postalo uzbrdica, ali moramo nastaviti raditi i ne predavati se. Znam da mogu još bolje, pogotovo jedan na jedan. Sad sam stalno s ručnom kočnicom i radim da to poboljšam. Želim čestitati svojim bivšim suigračima Primavere koji su zaslužili biti najbolji.

Ranieri: Ove sezone nikako da se ukrcamo na pravi vlak… Ostaje žal zbog vrlo dobrih 60 minuta i onda smo primili gol iz prekida po tko zna koji put. Nismo pazili, Caceres je ostao sam. Kasnije nismo imali snage reagirati. Žao mi je jer je utakmica bila lijepa protiv Juventusa koji zaslužuje poziciju na kojoj se nalazi. Jako sam zadovoljan satom igre i nezadovoljan načinom kojim smo primili gol. Prvi sat nam mora biti pokazatelj za ostatak sezone. Kada pogledamo tablicu vidi se razlika između njih i nas, ali po prvom satu igre ne bi se reklo. Zbog toga imamo obvezu dati maksimum. Moramo se boriti do zadnjeg daha, ovakve se sezone događaju i ne smijemo zbog toga izgubiti glavu. Dobro smo pripremili utakmicu, dobro igrali, ali pričamo samo o satu igre. Gubimo lucidnost i padamo nakon prve nevolje. Nakon prvog gola naša želja je nestala. A i Buffon je večeras bio sjajan. Korner nas je uništio, a do tada je Juventus spašavao Buffon. Faraoni i Pazzini? Obi je pokazivao znakove umora, a Poli je imao karton. Treće mjesto nemoguće? Mi ćemo se boriti utakmicu po utakmicu, ali da smo dobili večeras bila bi to odskočna daska. Osjećam se mirno jer znam da dajemo sve od sebe. Kazna u ugovoru? To su gluposti, jer bio bih prvi trener u povijesti s takvim ugovorom. Želio bih čestitati juniorima, Stramaccioniju, svim momcima, odigrali su sjajno. Netko za prvu momčad? Ne zaboravimo da u ovako negativnim trenucima postoji mogućnost da odmah izgore, ali nikada ne odbacujem mogućnost ubacivanja mladih u prvu momčad.
6 thoughts on “Ranieri: Vlakovi nam stalno bježe

  1. Joxer986

    hahahahahaah, ovaj Ranieri je stvarno falio zanat, on lovi vlakove, ma ja cu popizdit, kakav moron, nema trenera za ove igrace isto kao sto nema trenera za igrace Chelsea, to je jasno ko dan, samo karizma moze njih iskoristit, a ovo stene od Ranieria to nije :S

Odgovori