full screen background image

Gotov ciklus “stare garde”

Nakon eliminacije iz Lige Prvaka od Marseillea, očigledan je scenario koji će se desiti sa senatorima u timu nerazzurra.

Inter je tripletom i pobjedom u Abu Dhabiju ostvario povijesni uspjeh, ali ovim porazom je završen ciklus “stare garde”.

Cambiasso, Zanetti, Julio Cesar, Maicon i Samuel se pitaju da li će im biti produljeni ugovori.

Sneijder je na svom twitter profilu napisao da je sretan u Milanu, ali nakon što su ga navijači sinoć izviždali zbog slabe partije, očekuje se i njegov odlazak.

Ranieri je puno dao ali i puno oduzeo Interu. Donio je veliki niz pobjeda, ali je usljedio i veliki niz poraza. Jedino ga 3.mjesto može spasiti, ali u ovom trenutku je to samo divan san za njega i Inter. Skoro sigurno neće biti trener nerazzurra naredne sezone.

Dakle, 90% je da će novi ciklus usljediti sa novim trenerom. Prvi na listi želja je André Villas-Boas, a nakon njega je Laurent Blanc.

Od današnjeg dana Moratti mora odlučiti koga postaviti na klupu i kojim igračima se zahvaliti.

Izvor: fcinternews.it
2 thoughts on “Gotov ciklus “stare garde”

  1. nraguz

    Cambiasso osim po stažu nije stara garda, jer ima 31 godinu. Zanettijev ugovor je do 2013. a vjerujem da će on dogodine igrati posljednju sezonu karijere. Tako da mislim da ćemo njih 2 gledati i dalje, a za druge… Samuel i Chivu još nisu potpisali, iako je pisalo da će Wally uskoro potpisati. Chivu, nadam se, neće. Deki i Maicon bi mogli ići, ali Julio mislim da će ostati.

    To što Moratti potvrđuje Ranierija meni samo govori da već imamo novog trenera, ali koji je svoju dostupnost dao od lipnja. Ja osobno vjerujem da se Massimo sve dogovorio na londonskoj večeri s Villas Boasom, jer priča strašno podsjeća na onu s Mourinhom.

    Tada je večera bila u Parizu, a Mourinho je tražio par mjeseci za pripremu, učio je jezik… Moratti je njekao njegov angažman i potvrđivao Mancinija. Dakle, sve isto ko i danas s AVB-om. Jedino što je Mancio tada uzeo Scudetto, a ove godine nam je zeru tituli.

Odgovori