full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Moratti: Odlazim? Ne ovisi o meni

Predsjednik Intera Massimo Moratti u subotu je razgovarao s novinarom RAI-a Thomasom Villom…

Osvrnuo se na utakmicu s Chievom, najavio onu s Marseillom, ali se osvrnuo i na odnos medija i Intera rekavši kako su previše kritični iako problema u klubu evidentno ima. Na posljednje pitanje međutim dao je vrlo indikativan odgovor…

Puno ste pričali o projektu za budućnost, ali neki se pitaju imate li više volje biti predsjednikom Intera. Imate li više tu volju?

Hm… treba prvo vidjeti imaju li tu volju drugi… jer to je druga priča…

Predsjedniku Morattiju očito su vrlo teško pale kritike i prosvjedi navijača. Čovjek koji je toliko dao Interu, toliko novaca potrošio očito ne može tolerirati takvo nešto na emotivnom planu. Mediji prenose kako naravno niti ne pomišlja ostaviti Inter, ali je indirektno dao do znanja kako je povrijeđen prozivima da je izgubio strast i volju za Interom.

Rečenica koja je, možete zamisliti, potakla brojne medije na razmišljanje, pa su tako jučer u svim emisijama analitičari radili upravo to, analizirali Morattijeve riječi. Svi su se složili kako Moratti neće otići, jer “što bi on kada bi ostao bez Intera? Takvog predsjednika nema nigdje na svijetu, koji toliko voli svoj klub, koji je toliko uložio, koji je toliko donio talijanskom nogometu. Da, cijena uspjeha je bila velika, i možda mu treba financijski partner kako bi unio dodatni kapital u klub, ali Moratti ima veliku želju i strast ponovno graditi Inter i siguran sam kako neće odustati” – bio je komentar juventina Bonieka.
4 thoughts on “Moratti: Odlazim? Ne ovisi o meni

  1. nraguz

    Bilo je lijepo slušati sve te riječi hvale za našeg Presidentea jučer i ja sam siguran da neće napustiti Inter. Po meni će presidente još jednom konsolidirati pravu momčad i dati nam novi stadion, tako da ode u velikom stilu i preda palicu sinu… Još jedno 10tak godina, do svoje 75. i do 25 obljetnice vođenja Intera.

    Bar mi je to želja i to vidim kao nekakvo zatvaranje kruga veličanstvenom predsjedavanju klubom.

Odgovori