full screen background image

Moratti: AVB samo glasina

Predsjednik Intera Massimo Moratti na ulazu u ured svog Sarasa dao je kratki intervju…

Predsjedniče, jeste li gledali utakmicu u nedjelju i kakvog ste raspoloženja bili nakon nje?

Gledao sam djelomično. Bilo je užasno dok smo gubili. Ali jako je važno kako smo u nastavku pokazali karakter, pa čak i solidnu igru. To može puno značiti, može nam biti budilica.

Kako ste proživjeli suze Cambiassa koji je izašao ispraćen zvižducima?

Mislim da se Cambiasso nije ni najmanje osobno uvrijedio. Bio je jednostavno razočaran trenutkom. Cambiasso je snažan karakter i ne podilazi takvim stvarima.

Spominje se ime Villas-Boasa kao sljedećeg trenera Intera, samo glasine ili…?

Samo glasine, apsolutno.

Do Marseilla?

Ima vremena.

Jeste li se čuli s Ranierijem?

Da, čuli smo se.
6 thoughts on “Moratti: AVB samo glasina

 1. nraguz

  Ako ćemo dovoditi VBR-a, kako ga ja zovem, onda mu dati punu podršku. Jesam za njega u suštini, jer je mlad i sigurno ima ideje. Ali bez podrške će trajati koliko i u Londonu.

  A puna podrška će značiti puno troška, jer njegov se nogomet zasniva na puno trke i brzine. Nešto što mi ne možemo ni mikroskopom trenutno naći kod nas. A vjerovatno znači i zbogom Sneijderu, jer takvi kod VBR-a ne igraju.

  1. J.Zanetti4

   AVB forsira 4-3-3 ali bez plej mejkera kao sto je Snajder.. to je istina..

   ali, na kraju krajeva, svi veliki treneri forsiraju igru po krilima.. a Inter je jedna od retkih ekipa koja u svojim redovima nema krilne igrace.. velika sramota..

 2. balotelli 45

  i vi opet terate po svom viljaš boaš – nula, ništa, finito, daj budite razumni već jednom, nije uspio u celsiu gdje imaju 4,5 igrača preko 30 a gdje će onda kod nas kad su skoro 80% ekipe senatori nebi imo autoritet a bez njega nemože opstat ni jedan trener,+ još nameće neke svoje ideje a vidimo kako su one prosle sa celsiem i + što mi se lik ni malo nesviđa previše glumi želi bit bolji od murinja a to nemože ni u snovima, jednostavno to je trener bez iskustva a takvi ne prolaze dobro u velikim ekipama,drugo je vodit porto a drugo Inter, ako ste gledali sinoć utakmicu između birmingema i čelsia vidjeli ste koliko lakše igraju s kojom slobodom a posljedica je pobjeda nebi me čudilo ni da izbace napoli iduci tjedan, da zaključim bilo kuda AVB svuda samo ne u Inter što dalje od nas to bolje !!!!!!!!!

Odgovori