full screen background image

IC Fedeli za Cambiassa

Evo pisma kojeg sam u ime Inter Cluba Fedeli poslao gospodinu Faustu Sali, direktoru Centro Coordinamento Inter Clubova da ga prenese Estebanu Cambiassu…

Poštovani g. Sala,

Ne znajući kako bolje doći do Estebana Cambiassa pišemo ovo pismo Vama i molimo Vas da ga proslijedite Cuchuu.

Zahvaljujemo.

Srdačan pozdrav od cijelog Inter Cluba Fedeli.

Nikola

Dragi Estebane,

Ne poznajemo te osobno, niti ti poznaješ nas, ali mi smo zaljubljenici u Inter, u tvoj nogomet i ponosni na tvoju ljubav prema crno-plavom. Stoga smo ti željeli pisati. Sigurni smo da si riječi koje slijede već čuo od bitnih osoba u tvom životu, ali mi ne možemo i ne želimo biti ravnodušni prema onome što se dogodilo u nedjelju.

U posljednje vrijeme stvari u našem voljenom Interu ne idu, vidimo to i ti i mi, ali mi iz Inter Cluba Fedeli nismo kratkog pamćenja, ne zaboravljamo ono što si svih ovih godina dao na terenu, ali i van njega. Ako netko kaže da si “senator” to jest istina samo po vjernosti, ali nikako po godinama. Kada zamišljamo budućnost našeg kluba ti si tu. I ne samo to, tu si s trakom oko ruke.

Imamo svoju web stranicu, jer nas ima iz cijele Hrvatske, ali i iz Bosne, Srbije, Slovenije i svi se slažemo da je ono što ti se dogodilo u nedjelju sramotno. Nikada, ali nikada prije nismo osjećali toliko negativnih emocija, jer za nas Inter nisu samo rezultati na terenu nego puno više i često emocije vrijede više od jednog pehara ili jedne pobjede. To je Inter. A zahvaljujući onima… nemamo niti pravu riječ da ih opišemo… slušajući ih u nedjelju i vidjevši tebe došla nam je muka i stislo nam se srce.

Cuchu, nikada ne plači zbog nas navijača, jer mi smo ti koji će plakati onog dana kada, iz bilo kojeg razloga, ne budeš više na terenu sa brojem 19 ili brojem 3!!! A i kada plačeš nikada nemoj skrivati lice, pokaži ga ponosno, jer nama ne duguješ ništa. Samim time tko si nama si dokazao sve!!

Srdačan pozdrav,

Nikola Raguž
u ime cijelog Inter Cluba Fedeli, Hrvatska
16 thoughts on “IC Fedeli za Cambiassa

 1. fanatico

  Bravo Nikola! Odlično i koncizno. Zaista mi je krivo d ase baš Cambiassu ovo dogodi, ali me isto tako nije iznenadila njegova reakcija već samo potvrdila moje mišljenje o njemu. Davno sam rekao, a već kao buduću činjenicu i obvezu kluba držim da samo on može nasljediti traku od neponovljivog Il capitana. Divno si poruku poslao sa spominjanjem broja 3.
  Grande Cuchu.

 2. nraguz

  Upravo smo dobili mail od našeg koordinatora g. Pisina koji nas je pozvao da ovo pismo proslijedimo i Inter Clubu Galliate koji je pokrenuo inicijativu skupljanja pisama koje će onda putem CCIC-a predati Cambiassu.

  Poslao sam im naravno, iako vjerujem da će ga i g. Sala uručiti Cambiassu.

  1. billyRi

   bravo Nikola, neka se čuje glas podrške na svim frontovima

   moja želja kao Interisti je da za Marseille bude pun stadion, e to bi bila velika podrška cijelom FC Internazionalu i naravno test da vidimo koliko smo odani crnoj-plavoj boji…

   -mi za derbi ne možemo napuniti bus 🙁 toliko o ljubavi prema Interu

Odgovori