full screen background image

Adriano party, od pet do pet

Adriano je stigao u Brazil! To zna već cijeli svijet. Naime, odmah prvu večer Imperatore je organizirao zabavu koja je trajala 12 sati, od 17h do 5h ujutro. Među uzvanicima je bio i Robinho, te naravno čitava plejada atraktivnih djevojaka.
Massimo Moratti se uz odlazak Ibrahimovića – “njegov agent je demantirao odlazak, mislim da je sve to bila verbalna igra” – osvrnuo i na taj događaj: “Pravo da vam kažem danas me nije uopće briga što radi Adriano.”

Inter je prema nekim izvorima vrlo blizu dovođenja Aguera unatoč konstantnim demantima iz Atletico Madrida. Cijena je navodno oko 60 milijuna Eura, a Argentinčev agent ovih će dana sjesti za stol sa Morattijem, Brancom i Mourinhom. Luis Suarez potvrđuje opciju: “Moguće je da dovedemo Aguera”. Na reprezentativnim pripremama naš kapetan Javier Zanetti također sponzorira ovaj transfer direktnim pozivom Agueru da pristupi Interu, te hvalospjevnim riječima na njegov račun u medijima.
16 thoughts on “Adriano party, od pet do pet

  1. fanatico

    to bi bilo odlično…damo im Adriana i još nešto para. Tebi zoki vk pozdrav i dođi i na naš forum. Vidim da smo sugrađani pa mi se javi na mail ako želiš da se učlaniš i u Inter club Rijeka tako da postaneš oficijelni član našeg Intera.

Odgovori