full screen background image

Cuchu, ne skrivaj lice, pokaži ga ponosno!!

Istina, Esteban Cambiasso ove sezone ne pruža partije na koje smo mi navijači Intera navikli…

No sinoć su nakon zamjene našeg budućeg kapetana sve njegove frustracije izašle na vidjelo. Cambiasso je za vrijeme zamjene naime bio izviždan od vlastitih navijača, te je usljed toga sjeo na klupu i zaplakao. Yuto Nagatomo je među prvima stao u njegovu obranu poručivši putem svog Facebook profila: “Cuchu nije igrao loše prema treneru, ali i on osjeća pritisak ovog negativnog niza. On obožava ovaj dres više od svih i osjeća ga dijelom svog tijela. Budimo uz njega i podržimo ga.”

Iako je vrlo teško da će ovaj tekst doći do Cambiassa, poručujem mu u ime Inter Cluba Fedeli da nikada ne sakriva lice, već da ga uvijek pokazuje s ponosom, jer nama ne treba ništa dokazivati!!
16 thoughts on “Cuchu, ne skrivaj lice, pokaži ga ponosno!!

 1. nraguz

  Da mu je stalo do dresa upravo pokazuju suze. Ne daj se veliki Cuchu!!!! Ja vjerujem da zvižduci nisu išli njemu, odnosno da su upućeni situaciji u koju je stavljen. A to je da ga Ranieri cijedi bez obzira što odavno pokazuje da je iscrpljen. On nije za baciti i mislim da može još 2-3 godine igrati na top nivou, ali treba mu predah.

  1. wes sneijder

   Jedini čovjek koji uz J.Zanettia,J.Cesara,I.Cordobu istinski voli INTER nije zaslužio zvižduke,jer taj čovjek je srce svoje ostavio za Inter.Ponizna suza se slila niz Chukuevo lice,veoma nehuman i nezahvalan gest od strane navijača.Chuchu uz tebe smo ! FORZA GRANDE INTER

 2. Maverick

  Osobno, ja sinoc te zvizduke nisam shvatio kao da su upuceni njemu, vec Ranieriju zbog idiotskog poteza da Palomba ostavi u igri a Cuchua izvadi. Bar je meni to smetalo i opsovao sam Ranierija vise puta nego sve trenere zajedno…

 3. nraguz

  Navodno su bile ovacije što izlazi što ga je još više pogodilo nego zvižduci. Jer ovacije za takvo što su poniženje…

  Ipak, mislim da bi CN69 trebala izdati službeno priopćenje i objasniti kome su zviždali i ako Cuchu-u zašto su mu zviždali. Ovako svi možemo samo nagađati, ali činjenica je da je čovjeka pogodilo i to je po meni sramotno. On je legenda kluba!!!

  A lijepo je što mnoge online redakcije primaju pisma potpore Cambiassu… http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73767

 4. nraguz

  I jos stizu…

  http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73799

  Ja sam sokiran i dalje i puno je odlicnih komentara navijaca ako razumijete talijanski. Mnogi kazu da su sinoc bili na CN i da su osobno zvizdali Ranieriju, netko kaze da je zgadjen ponasanjem CN, a ujedno i vidio da Cuchu place napustio stadion prije kraja prvi put u zivotu, a pretplacen je vec 30 godina.
  No najcesci su oni koji kazu da Cambiassu u vezu Ranieri stavi Polija da bi i on sam bio na svojoj standardnoj razini. Ovako, kome, s kim?

  Slozio bih se i s komentarom kako se njega uopce ne treba smatrati starim, jer ima tek 31 godinu.

  Jedan je otisao na site Milana i pronasao da su u prosjeku samo 1 godinu mladji od nas, a nitko ih ne proziva, vec su prvi u prvenstvu i suvereno u 1/4 finalu LP-a. I osim Inzaghija svi ti “starci” regularno igraju, ali su dozirani. Upravo je to kritika kretenu na klupi koju mu i ja upucujem. Cambiasso je los, istina, ali zato sto igra sve utakmice 90 minuta. Odmori ga, idiote!!! Jer na toj poziciji nema boljeg na svijetu!!!

 5. giuseppe

  Ja sam se spasio kad je izašao i priželjkujem to već neko vrijeme. Volim tog čovjeka ali ga više ne mogu gledati. Da je legenda, legenda je i ima ogromno srce, ali u prvih 11, naglašavam ˝po mom mišljenju˝, ne može igrati.

 6. kico

  Mnogo je Chucu dao Interu,ja to slikovito volim reći čovjek koji jednostavno “hapsi” na sredini terena,legenda i lično ga volim.Treba odmoriti malo i to stoji,recimo sinoć je Poli pokazao više agresivnosti,mlađi je i treba se dokazati.Svi destruktivci u Milanu mu nisu do koljena.FORZZA ESTEBAN!!

 7. EL CUCHU 19

  U znak potpore svom idolu neću neko vrijeme pisati na forumu,nije zaslužio da ga se onako ponižava,vratit će se iz ovoga jači,njegov dres ću kao i uvijek s ponosom nositi na Friuliju,pozdrav svima koji će ići…

 8. ibrakadabra8

  Steta sto su ga izzvizdali,ali treba da je svima jasno da samo jedan covek nikada nece dobiti zvizduke. To je Kambijasu u opisu posla da ga nekada velicaju,a nekada pljuju. Izacice jaci iz ove situacije i biti bolji na narednim utakmicama

Odgovori