full screen background image
Search
Wednesday 8 December 2021
 • :
 • :

Što će biti sa Ranierijem?

Suočeni sa nedostatkom opcija, čelnici Intera će Claudiu Ranieriju ipak dati novu šansu da popravi dojam i sačuva svoje radno mjesto.

Nakon četiri poraza u posljednjih pet mečeva, Claudio Ranieri je veoma blizu otkaza, loši rezultati uvjetovali su krizni sastanak između tehničkog direktora Marca Brance, sportskog direktora Piera Ausilia i direktora Filucchia.

Na sastanku je dogovoreno da će Ranieri dobiti još jedan ili dva tjedna ne bi li pokrenuo momčad i popravio rezultate.

Do tog zaključka se došlo usljed nedostatka boljih opcija, čelnici nerazzurra nisu za to da na klupu dovedu Luisa Figa ili Bepea Baresija koji se pominju kao privremeno rješenje.

Ostaje da se vidi također da li čelnici Intera eventualno čekaju Pepa Guardiolu koji navijače Barcelone i dalje drži u neizvjesnosti, s ozbirom na to da još uvjek nije potpisao novi ugovor sa katalonskom ekipom.

Naime, Guardiolin ugovor istječe na kraju tekuće sezone što je samo pojačalo špekulacije da će Španjolac tada preuzeti Inter.

“Nisam još uvjek odlučio hoću li obnoviti ugovor. Moram biti siguran i donesem odluku koja je u interesu kluba, ali i mom osobnom interesu. Treba mi još malo vremena.” istakao je Pep Guardiola.

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Što će biti sa Ranierijem?

 1. Augment

  guardiola sigurno ima motiva da preuzme Inter da dokaze svima da je veliki trener i da zacepi usta kriticarima da je samo obicna marioneta na klupi barce.

  ja se samo nadam ako i dodje trenirati nas klub da ne bude glup pa da pokusa isforsirati igru slicnu koju igra barca.. tako bi sam sebi smrtnu presudu potpisao.

 2. nraguz

  A nego što misliš da će igrati Guardiola?

  Isto kao Luis Enrique u Romi. Ali u tom slučaju će Moratti morati stati iza trenera 100% kao što Roma stoji iza Enriquea i stala je i kada je bilo loše. Njegov se rad u Romi sve više vidi, Roma počinje igrati u stilu (sigurno ne kao) Barcelone. Isto će biti s Guardiolom, a to znači još jedna prosječna sezona za nas. Naravno, sve ovo ako uopće dođe.

 3. ibrakadabra8

  Ako misli da igra na posed,onda ce Morati morati da stane iza njega i da mu da bezuslovnu podrsku i da mu se ne mesa rad. Da pusti coveka da radi i stvara i da mu kupi igrace koje ovaj hoce. Morace da se trofi i to verovatno jace nego kao do sad

Odgovori