full screen background image

Filippo s Kapetanom na treningu Intera

Kada smo već prenjeli priču o Interu i Filippu evo i vijesti o tome kako je to na kraju završilo…

Devetogodišnji Filippo jutros je s obitelji stigao u Appiano Gentile gdje ga je nešto iza 10:30 u sali fotografija primio kapetan Javier Zanetti. Poklonjena su mu dva dresa, jedan s kapetanovim, a jedan s Filippovim imenom. Nakon toga je upoznao čitavu momčad, te mu je dopušteno da sudjeluje na treningu koji je počeo u 11:00 sati.

Prigodno, mladić je izjavio: “Ideja za transparent došla mi je jer sam u zadnje vrijeme svjedočio previše negativnih rezultata Intera i kada mi je tata predložio da odemo pogledati Inter – Bologna na Meazzu. Moja sjećanja na Inter samo su pobjede i zato sam ja u školi bio taj koji je zezao sve koji nisu navijači Intera. Danas sam međutim ovdje i jako sam sretan. Kapetan mi je poklonio svoj dres sa potpisom i posvetom, a susreo sam se i rukovao s trenerom Ranieriem. Potom sam pratio trening odmah uz travnjak što je bilo jako zabavno. Nadam se da će se momčad uskoro vratiti pobjedama. Ako i ne uspiju ja nikada neću promijeniti klub, a budu li me zezali jednostavno ću promjenit školu.”
5 thoughts on “Filippo s Kapetanom na treningu Intera

 1. Augment

  mali moraces zivjeti sa tim da te svi zezaju, ali docekaces i ti svojih pet minuta (sezona) kao i mi stariji 😀 😀

  Reply
 2. Vali

  Bravo Filippo!!
  Triba znat, sad ih opet moze zezat da je upoznao i vidio na treningu
  sve igarce svog najdrazeg kluba a oni to nisu i i sigirno i nece hehe!!

  Reply
 3. in2terista1

  Nadam se da će se momčad uskoro vratiti pobjedama. Ako i ne uspiju ja nikada neću promijeniti klub, a budu li me zezali jednostavno ću promjenit školu………ahaahahahaahhaa filipe legendo mala svaka ti čast :DD

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *