full screen background image

Inter će nagraditi simpatičnog Filippa

U moru negativnih priča nakon poraza Intera od Bologne izdvajamo i jednu vrlo simpatičnu koja govori o veličini našeg kluba i kada momčad ne daje najbolje…

Naime mladi Filippo je sinoć došao na stadion sa transparentom “Možete li pobijediti? Ako ne svi u školi će me zezati. Hvala, Filippo.” Nekoliko televizijskih kuća ga je zabilježilo svojim kamerama (na slici), a svi su se komentatori oduševili simpatičnim ispadom mladog interiste.

Njegovi junaci su ga razočarali i tko zna kroz što će prolaziti u ponedjeljak. Možda bolje da glumi bolest i ostane kod kuće. Šalu na stranu, Inter je danas u suradnji s Telelombardijom i Sky Sportom počeo potragu za Filippom, jer ga kapetan Javier Zanetti i klub žele ugostiti u Appiano Gentileu, te mu pokloniti dres igrača po želji sa potpisom cijele momčadi.

Nije ono što je Filippo tražio, ali sigurno će mu biti solidna utjeha.

fcinternews.it upravo je saznao kako je Filippo pronađen, te će sutra sa svojim ocem u Appiano Gentile. U razgovoru za Telelombardiju devetogodišnjak je potvrdio svoju enormnu simpatičnost rekavši kako se nada “da će mi Zanetti potpisati ispričnicu za školu u ponedjeljak”.
5 thoughts on “Inter će nagraditi simpatičnog Filippa

 1. nraguz

  To je MOJ klub kojeg obožavam… FORZA INTER!!!!

  Kada dođu Ameri i Arapi neće više biti ovakvih priča, gledat ćemo guzonje u svečanim ložama i na tribinama ljude koji s nogometom veze nemaju. A Appiano Gentile će moći posjetiti samo šeik El Mubaarak ili predsjednik Obama.

 2. nraguz

  Oprostite, ali moro sam se ispuhat kad vidim ovih dana da se na forumu otvara tema “Treba li M Moratti odstupiti?”

  Ova priča i milijuni vjerovatno ovakvih jeste bit Intera. A sve kreće od vrha, od predsjednika. Ja naravno imam nevjerovatno osobno iskustvo o kojem možete čitati u mojoj prvoj kolumni (zato i kažem vjerovatno milijuni takvih priča). Koji drugi predsjednik (ili njegov ured, nije bitno, jer njegov duh i filozofija prenose se sve do zadnjeg čistača u klubu) bi to napravio? Mnogi koji su bili na turi Meazze govore kako je Milanova svlačionica glamuroznija, kako se vidi da je to veliki klub. E baš to, vi koji ste bili, ako ste slušali vodiča saznali ste da je svlačionica Intera želja Massima Morattija. Da nema svak svoju fotelju, da bude u stilu starih svlačionica gdje svi sjede zajedno. Skromno, kao što je nogomet nekada bio i treba biti. Gospođa je rekla: Interova svlačionica je ogledalo predsjednika Morattija. A kada smo išli u Milan ponovila je isto: Milanova svlačionica ogledalo je Berlusconija. Glamur, svak ima svoju stolicu, pardon fotelju, svijetleći grb u sredini, čemu?
  Meni je to to, bit mog kluba, ono zbog čega ga volim. Jer ja sam jednako navijao za Inter i krajem 90tih i početkom tisućljeća kada je situacija bila puno gora nego danas, a trofeji daleko iza kluba. Nije sve u rezultatima.

  Da, a neki bi da Moratti ode… Ja sam u Londonu kada nas je došao pozdraviti sa još 4-5 tisuća grla urlao: Moratti presidente, ora e SEMPRE! I stojim iza toga SEMPRE, ali mnogi prebrzo zaboravljaju.

  Priča se da će dopustiti ulazak nekim ljudima u klub, ali nadam se da će obitelj Moratti uvijek imati onih 50% plus jednu dionicu (sada imaju 99%, a ono malo imaju Pirelli, Tronchetti Provera…). Bez Morattija ne bismo bili najposebniji klub na svijetu. A ktome smo ponekad i prvaci svijeta! Ne zaboravimo to u ovim teškim trenucima.

  Naravno, pojavi li se neki bogati Talijan, pravi Interista, kao što je bio Fraizzoli koji je poznavao i živio duh kluba onda je za mene to druga priča…

  1. balotelli 45

   svaka čast na ovome to i je bit Intera i zato ga svi volimo nekada je teško prihvatit stanje al jebiga tako je kako je, ali jedina greška koju nemogu oprostit morattiu to što je potjero lele orialia i to sve zbog brance a sad vidimo sta je branca napravio od Intera ni jedan pravi transfer nije napravio, branca ima prevelik utjecaj na morattia i ako presidente sada nepovuče rez i odjebe brancu i nevrati lelea bojim se da nam predstoje teške godine,volio bih da se varam!!! FORZA INTER !!

Odgovori