full screen background image

Prijave za derbi moramo odraditi do 10.3. !!!

Kordinacija Inter Clubova za nadolazeći derbi ima novu proceduru i drukčije termine za nabavku karti. Zbog navedenog pomičemo rokove za prijavu za utakmicu Inter- Milan koja će se igrati 5 ili 6.05.2012.
Od danas službeno počinju prijave za navedenu utakmicu, krajnji rok za prijavu (automatski i uplatu) je 10.03.2012. Do navedenog datuma moramo imati kompletnu listu putnika, kao i uplate i skenove svih dokumenata.
Cijena putovanja je 750,00 kn. U slučaju da Kordinacija Inter Clubova ne uvaži u potpunosti naš zahtjev za ulaznicama i smanji nam traženu brojku, postoji mogućnost korekcije cijene putovanja, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.
Molimo sve da dobro razmisle mogu li ići na utakmicu jer neće biti moguće nakon 10.3. otkazivati putovanje niti naći zamjenu jer su nas u dopisu iz CCIC-a upozorili da neće biti moguće niti otkazivati karte, niti mijenjati ime.

U isto vrijeme radimo i na organizaciji utakmice Udinese- Inter koja se igra 15.04.2012.
Krajnji rok za prijavu za ovu utakmicu je 01.04.2012. Cijena putovanja je 300,00 kn za putnike iz Rijeke, dok putnici koji kreću iz Zagreba plaćaju 370,00 kn. Kako je ovo sigurno najjeftinija, ali i najbliža varijanta za vidjeti FC Inter, nadamo se da nećemo imati problema sa organizacijom utakmice koju već u živo pratimo godinama!!
Odgovori