full screen background image

Svi zajedno kao Eto’o

U Italiji smatraju da je Inter sam sebi iskopao jamu odlukom da pusti Semija Eto’oa. Kamerunac je u ovom periodu prošle sezone postigao čak 24 gola.

Samuel Eto’o je u sezoni kada je napustio Inter, postigao 24 gola do početka veljače.

Kada se to usporedi sa ovom sezonom, nakon njegove prodaje, jasno je koliko nedostaje momčadi.

Pazzini i Milito su zajedno postigli 23, Forlan, Castaignos i Zarate po jedan. Dakle, petorica napadača su dali zajedno tek dva gola više od Eto’oa.

Jasno je da će platiti ceh na kraju sezone. Izgleda da je Milito koji u posljednje vrijeme trese mreže siguran, jer s obzirom na njegove godine, Inter teško može da ga proda za realnu cjenu.

Zarate ide sigurno, Forlan ili Pazzini neće ostati zajedno, mjesta ima samo za jednog. Stižu dva napadača, u Interu se nadaju da je Lukas iz Sao Paola jedan, a kao drugi pominje se Pocho Lavezzi.

Izvor: Sportske.net
2 thoughts on “Svi zajedno kao Eto’o

  1. _inter_u_srcu_

   ma kavke pare, pa sta ces tako dobro i kupiti za nekih 25-30miliona, a da hoce u Inter…

   od pocetka sam govorio da je njegova prodaja totalna katastrofa, on je realno bio nas najbolji (konstantni) igrac od kada je dosao iz barcelone, i nismo ga trebali prodavati ispod cifre od 70-80miliona toliko je nama bio vrijedan… sve smo smjeli prodati ali njega ne… covjek je igrao na svim pozicijama, i na svakoj je davao svoj doprinos…

   nije Morati htio da me slusa 🙂 a ja sam mu govorio 🙂

Odgovori