full screen background image

Poli: Inter će opet pobjeđivati

Nerazzurri su sa dva poraza iz posljednja tri meča prekinuli odličnu seriju od sedam pobjeda koja ih je vratila u utrku za titulom.

Nogometaš Intera Andrea Poli uvjeren je da će njegova momčad vrlo brzo ponovo stati na noge i nastaviti sa pobjedama.

Andrea Poli ima potpuno povjerenje u svoje suigrače i u snagu ekipe koja će se, po njemu, vrlo brzo vratiti na pravi put.

„Nije slučajno to da smo ostvarili sedam pobjeda u nizu.”

“Naša momčad posjeduje pobjednički mentalitet, svi smo željni pobjeda. Očekujem da će se Inter vratiti na pravi put već protiv Novare. Taj meč moramo da dobijemo.“ rekao je nogometaš Intera.

Nerazzurri su trenutno petoplasirana ekipa talijanskog prvenstva, a kao što je pomenuo i sam Poli, naredni izazov za izabranike Claudia Ranierija je meč protiv Novare zakazan za vikend.

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Poli: Inter će opet pobjeđivati

  1. J.Zanetti4

    ako ne pobede Novaru pred svojim navijacima neka svi kolektivno okače kopačke o klin i neka završe fudbalsku karijeru… mozda bi im drugi posao bolje išao od RUKE!!

    cast izuzetku Il Capitanu

  2. Cro_Recoba

    Čuj “mulca”;”Inter će opet pobjeđivati!” Koga? Novaru i Bolognu doma? Place mi se vise od ovih pustih izjava, jednostavno pocmite grist zemlju i ličit se kako dostoji… Jos nedavno smo bili strah i trepet a sad nas napadaju i ovi zmajceki sta ispadaju iz lige -.-

Odgovori